Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Έκτακτο: Συνελήφθη o συν-ιδιοκτήτης του ΑΛΤΕΡ


Συνελήφθη για χρέη 1,2 εκ.ευρώ, προς το δημόσιο ο Κώστας Γιαννίκος, ιδιοκτήτης της εταιρείας BESTEND Α.Ε. , εκδότης της εφημερίδας "Κόσμος του Επενδυτή", του περιοδικού TIVO, του περιοδικού Informer και μεγαλομέτοχος του ΑΛΤΕΡ. τα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι τη σύλληψη αυτή τη φορά δεν πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, αλλά ...
αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής μετά από σχετική εντολή του διοικητή, Γιάννη Δικόπουλου και παρουσία εισαγγελέα. Να σημειωθεί, πως η απόφαση για την σύλληψη του κ. Γιαννίκου είχε ληφθεί εδώ και ημέρες, όμως αρχικά «κόλλησε» καθώς οι δικαστικές αρχές δεν γνώριζαν αν ο εκδότης είχε κάνει χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων που του παρέχει η ένταξη στον πτωχευτικό νόμο του ALTER. Τελικά, αποδείχθηκε πως ο κ. Γιαννίκος δεν έκανε χρήση των διατάξεων αυτών απέναντι στους προμηθευτές του και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την σύλληψή του!

η Bestend  δηλώνει στον τελευταίο ισολογισμό ζημίες 2.543.579,58 ευρώ για το 2010 και σωρευτικά 5.718.468,00 ευρώ, ενώ έχει σύνολο υποχρεώσεων (χρωστάει) 44 εκ.ευρώ.
http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_7967.html#more