Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Υπ. Παιδείας: Ανακοίνωση τελικών Αξιολογικών Πινάκων Υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπ/σης & ΕΑΕ - Υποβολή Δηλώσεων προτίμησης Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων έως 28/12

 
 
 
ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση αξιολογικών πινάκων επιλογής Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής, δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε. – Πρόσκληση κατάθεσης δήλωσης προτίμησης περιφέρειας για τοποθέτηση σε θέση Σχολικού Συμβούλου  

 Σας κοινοποιούμε τους τελικούς πίνακες επιλογής Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής, δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε. ανά περιφέρεια, με αξιολογική σειρά, με βάση τις συνολικές μονάδες που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι μετά το πέρας της συνέντευξης, οι οποίοι πίνακες επικυρώθηκαν με την αριθμ, πρωτ.  Φ.351.1/ 91 /                 147713 /Δ1/  23- 12 -2011 Υπουργική Απόφαση.

Οι εγγεγραμμένοι στους ανωτέρω πίνακες θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Διευθύνσεων Α/θμιας Εκπ/σης  - Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπ/σης της περιοχής τους, ή, σε περίπτωση αδυναμίας ή κωλύματος, σε οποιοδήποτε γραφείο από αυτά, προκειμένου να καταθέσουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σε περιφέρεια Σχολικού Συμβούλου.

Επισυνάπτουμε αρχείο μορφής excel στο οποίο περιέχονται: ένα φύλλο με οδηγίες προς τους χειριστές του Ο.Π.Σ. και 13 φύλλα με τις περιφέρειες των σχολικών συμβούλων ανά περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης.  Οι προτιμήσεις των υποψηφίων καταχωρούνται  στο Ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα από τον καταχωρητή.  Η ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης εκτυπώνεται, ελέγχεται και υπογράφεται από τον υποψήφιο.  Οι υποψήφιοι που είναι εγγεγραμμένοι και στους πίνακες σχολικών συμβούλων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης θα πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστή δήλωση προτίμησης για τις θέσεις σχολικών συμβούλων ειδικής αγωγής.

Επισημαίνουμε ότι οι τοποθετήσεις στις θέσεις σχολικών συμβούλων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης θα προηγηθούν έναντι των τοποθετήσεων στις λοιπές θέσεις σχολικών συμβούλων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι τοποθετούμενοι σε θέσεις σχολικών συμβούλων διαγράφονται από όλους τους πίνακες υποψηφίων στελεχών εκπαίδευσης, στους οποίους είναι εγγεγραμμένοι.

Τελευταία ημέρα κατάθεσης της δήλωσης προτίμησης ορίζεται η  Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011. 

Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθύνσεις Π.Ε. και οι Διευθύνσεις Δ.Ε. καλούνται να έλθουν σε επικοινωνία με τους υποψηφίους, οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση στα γραφεία τους ή στα Γραφεία Εκπαίδευσης αρμοδιότητάς τους, να βεβαιωθούν για την παραλαβή των αξιολογικών πινάκων και να διευκολύνουν κάθε υποψήφιο στην κατάθεση της δήλωσής του.  Αμέσως μετά, θα πρέπει να αναφέρουν με e-mail στην υπηρεσία μας τη διεκπεραίωση ενημέρωσης των υποψηφίων και να μας αποστείλουν το υπογεγραμμένο από τον υποψήφιο αντίγραφο της ηλεκτρονικής δήλωσης προτίμησης, ταχυδρομικά.
 Η δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αφορά αποκλειστικά σε περιφέρειες Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής, δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε. κατά περίπτωση, των ήδη δηλωθεισών Περιφερειακών Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.   Οι υποψήφιοι που δεν θα υποβάλλουν δήλωση προτίμησης, δεν δύνανται να   τοποθετηθούν στις κενές ή κενούμενες θέσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ισχύος των αξιολογικών πινάκων, ήτοι έως 31-7-2015.
                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Συνημμένα
Αρχείο excel         ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΪΔΗΣ
Εσωτερική Διανομή                
1. Γραφείο Υπουργού
2. Γραφείο Υφυπουργού                                                                                                       
3. Γραφείο Γεν. Γραμματέα
4. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε. - Τμήμα Ε’
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=53680