Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΙΕ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕ…

Είπες χτες Παπαδήμιε απευθυνόμενος σε κάποιους (δε με ενδιαφέρει σε ποιούς),ότι στην εθνική υπερπροσπάθεια της χώρας δεν περισσεύει κανείς.
Κι όμως…
Περισσεύουν 30% άνεργοι ,άλλοι τόσοι φτωχοί,150 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι.
Περισσεύει το 50% των υπηρεσιών του ΙΚΑ,περισσεύουν ένα σωρό ανάπηροι που τους κόβετε το επίδομα.
Περισσεύουν γιαγιάδες που τις κόβετε μέρος απ’τις παχυλές συντάξεις των 500 ευρώ.
Περισσεύουν χιλιάδες νέοι που φέυγουνε απ’τη χώρα.
Περισσεύουν χιλιάδες νέοι με δουλειά χωρίς μέλλον ή με μέλλον χωρίς δουλειά.
Περισσεύουν χιλιάδες νέα ζευγάρια των λαϊκών οικογενειών που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια.
Περισσεύουν χιλιάδες 50άρηδων που μένουνε χωρίς δουλειά.
Περισσεύουν αυτοί που μαζεύουν καυσόξυλα απ’τα δάση για να ζεσταθούν.
Περισσεύουν χιλιάδες άστεγοι.
Περισσεύουν ψυχές σαν αυτές των 3 εργαζομένων στη Μαρφίν και του οικοδόμου Κοτσαρίδη διότι πρέπει να δοθούν θυσία απ’τα παρακρατικά σας κυκλώματα στο Μολώχ της σιωπής και του φόβου μπροστά στην ευρωαπολυταρχία που στήσατε και που χωρίς αιδώ τη βαφτίσατε δημοκρατία.
Περισσεύουν επίσης χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ,αν δεν έχουν κλείσει ήδη,θα κλείσουν όποτε αποφασίσει η ΕΕ σας ότι συντελούν
στη ”διατάραξη της μελλοντικής μακροοικονομικής ανισορροπίας” (με τί τεχνικούς όρους αλήθεια ντύνεται ο φασισμός στην εποχή μας…).
Περισσεύουν χιλιάδες ιδιωτικές ιδιοκτησίες που οι φίλοι σας,τα μονοπώλια και οι τοκογλύφοι,έχουν αποφανθεί δημόσια ότι είναι ”πάρα πολλές”, αγωνιούν για το αν έχουμε κτηματολόγιο και περιουσιολόγιο και ετοιμάζονται να βάλουν χαράτσια στο Ελντοράντο τους που βαφτίσατε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.
Περισσεύουν ακόμη δεκάδες Πανεπιστήμια και ΤΕΙ,τα οποία καταδικάσατε στην εξαφάνιση ή στο μαρασμό και πάντως σίγουρα στη φωτοτυπία.
Περισσεύουν εκατοντάδες σχολεία τα οποία καταδικάσατε στην εξαφάνιση,στο μαρασμό και πάντως σίγουρα στην παγωνιά και στη φωτοτυπία.
Περισσεύουν εκατοντάδες άνθρωποι που αυτοκτονούν και σεις το μόνο που κάνετε είναι να κρύβετε ή να παραποιείτε τα σχετικά στοιχεία.
Περισσεύει η εθνική κυριαρχία την οποία καταργείτε και την οποία εξαερώνετε στο υπερπέραν μιας δήθεν αόρατης υπερεξουσίας.
Περισσεύει η λαϊκή κυριαρχία καθώς ΟΛΑ τα παραπάνω εγκλήματα που κάνετε τα κάνετε δίχως να ρωτήσετε το λαό,καταργώντας τη δημοκρατία.
Περισσεύουν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας τις οποίες δίνετε βορά στα μονοπώλια και στους τοκογλύφους με εργαλείο ένα δημόσιο χρέος που όμως ΔΕΝ είναι χρέος του λαού.
Αλλά Παπαδήμιε όντως ΔΕΝ περισσεύουν οι εφοπλιστές που πληρώνουν λιγότερα από ό,τι ο μισθωτός,η γιαγιά κι ο άνεργος.
Δεν περισσεύουν επίσης οι τοκογλύφοι που παριστάνουν τους δανειστές.
Δεν περισσεύουν τα μονοπώλια,κύρια η τραπεζική ολιγαρχία,που σας έστειλαν φορετό σε μια χώρα για να ολοκληρώσετε την καταστροφή της ως
δοτός εκκαθαριστής μιας προδιαγεγραμμένης πτώχευσης.
Δεν περισσεύει το σάπιο πολιτικό σύστημα που σας ανέδειξε και με το οποίο κάθεστε δίπλα-δίπλα στα κυβερνητικά έδρανα (όμοιος ομοίω…).
Δεν περισσεύει η κρατικοδίαιτη διαπλοκή που λήστεψε τη χώρα και το λαό,χρεωκόπησε τη χώρα και το λαό,και χωρίς αιδώ δείχνει με το δάχτυλο
ως φταίχτη το λαό προσπαθώντας να του σκορπίσει ενοχές για τα δικά της εγκλήματα.
Δεν περισσεύει η ευρωαπολυταρχία που νόμισε ότι,στέλνοντας εσάς στην Ελλάδα και το Μόντι στην Ιταλία καταργώντας τη δημοκρατία,θα μπορέσει να σώσει την επερχόμενη πτώση και διάλυσή της.
Να ξέρεις όμως Παπαδήμιε,να ξέρουν κι οι αφέντες σου,ότι δεν αργεί η ώρα που θ’αποφασίσει ο λαός,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που περισσεύουμε,η μεγάλη πλειοψηφία της χώρας,ότι πρέπει να σταματήσουμε να περισσεύουμε.
Και τότε θα φανεί το αυτονόητο : ότι περισσεύετε εσείς οι λίγοι που μας πνίγετε.
εστάλη από αναγνώστη
http://filologos10.wordpress.com/2011/12/15/%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%bf%ce%bc%cf%89%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%b5%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84/