Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η Ρεπούση υπουργός Παιδείας και η Δραγώνα υφυπουργός;

Το βιβλίο της Ρεπούση
Κι όμως δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα το ερώτημα! Το βιβλίο των αποδομητών της ιστορίας της ΣΤ δημοτικού μπορεί να είναι παρελθόν, αλλά το καινούριο ελληνοκεντρικό βιβλίο που είναι έτοιμο εδώ και ένα χρόνο, το φρενάρει "σταγονίδιο" του κ.Μπίστη, που βρίσκεται σε υψηλή θέση δίπλα στην υπουργό παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου!!! 
Ο υπεύθυνος της ομάδας συγγραφής του νέου ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ βιβλίου ιστορίας κύριος Κολιόπουλος - καθηγητής του ΑΠΘ-  μίλησε στο taxalia, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μας είπε για το θέμα:

"Το νέο βιβλίο είναι γραμμένο με την παραδοσιακή μέθοδο και έχει την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και βρίσκεται στο πνεύμα των συμπερασμάτων της Ακαδημίας Αθηνών. Προάγει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στα ελληνόπουλα και τα μαθαίνει την ιστορία των προγόνων μας.
Δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο των αναθεωρητών της ιστορίας της ομάδας Ρεπούση και δεν γνωρίζει τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους που το βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στα σχολεία!
Παρουσιάζει τα πραγματικά γεγονότα και χρησιμοποιεί ιστορικές πηγές."

ΣΧΟΛΙΟ taxalia:

Μετά από έρευνα που κάναμε, βρήκαμε ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ που δείχνει αναθεωρητικά ...σταγονίδια δίπλα στην ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ που προβάλουν συνεχώς εμπόδια στο τύπωμα του βιβλίου, βρήκαμε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη προς την Διαμαντοπούλου για το θέμα και την απάντηση της υπουργού που μιλάει ΘΟΛΑ για ...ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ και ...ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ του ΒΙΒΛΙΟΥ στο πρόγραμμα!!!
Απίστευτα πράγματα που μυρίζουν από μακριά....ΜΠΙΣΤΗ!

Μπίστη τη μου Κύριε!!!

Υ.Γ.
Ρεπορτάζ για το θέμα θα έχει εφημερίδα της Θεσσαλονίκης του Σαββάτου

http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/12/blog-post_8903.html