Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εθνοφύλακας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το G3 λόγω Μνημονίου!

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί: Ένας ακρίτας εθνοφύλακας του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής Σουφλίου, τον οποίο έχουν εξαθλιώσει τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μπήκε στι 01.30 στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου με το όπλο του και αφού "κάρφωσε" την κάννη από το αυτόματο τυφέκιο G3 στο σαγόνι του, είπε στους αστυνομικούς που εμβρόντητοι τον παρακολουθούσαν: "Αυτοκτονώ γιατί δεν αντέχω άλλο την οικονομική εξαθλίωση που μας έχουν οδηγήσει"!

Ευτυχώς οι αστυνομικοί, ορισμένοι από τους οποίους γνώριζαν τον ταλαίπωρο επαγγελματία, κατάφεραν να τον ηρεμήσουν, λέγοντάς του ότι Θα φέρουν δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να διαμαρτυρηθεί στην κυβέρνηση για όσα του έχει προκαλέσει.
Ο 49χρονος δέχθηκε να περιμένει τους δημοσιογράφους και μετά από διαπραγματεύσεις ωρών, παρέδωσε το όπλο του και κλαίγοντας έπεσε στην αγκαλιά των αστυνομικών, φωνάζοντας "Τι μας έχουν κάνει; Τι μας έχουν κάνει; Μας κατέστρεψαν"!

Ο εθνοφύλακας, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προφασιζόμενος ότι ήθελε να κάνει μια καταγγελία.

Στη συνέχεια εμφάνισε μέσα από την καμπαρντίνα του το πολεμικό του όπλο και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, διαμαρτυρόμενος για την οικονομική κατάσταση του ιδίου και της οικογένειάς του.

Το  όπλο του, G3, κατασχέθηκε, ενώ ο εθνοφύλακας θα οδηγηθεί την Τρίτη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ενώ άλλοι θα έρπεπε κανονικά να πάνε στον εισαγγελέα: Αυτοί που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr