Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

"Kαψόνι" Δ.Αβραμόπουλου στον Π.Καμμένο για τα Τype 214!


Εντός της Νέας Δημοκρατία μεταφέρεται πλέον η σύγκρουση για το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214, καθώς μετά τις αψιμαχίες μεταξύ Δ.Αβραμόπουλου και Π.Καμμένου της περασμένης εβδομάδας, τώρα ήρθε και ένα «καψόνι» του υπουργού (;) στον Π.Καμμένο, στον οποίο δεν επιτράπηκε η είσοδος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως μέλους της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, επειδή δεν είχε την βουλευτική ταυτότητά του μαζί!
Ο ανεξάρτητος βουλευτής επέδειξε στην πύλη του υπουργείου την πρόσκληση που είχε ως μέλος της Επιτροπής Άμυνας (για να θαυμάσουν άραγε το έργο τους να αφήνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς καύσιμα, ανταλλακτικά, όπλα, εκπαίδευσης;) η οποία είχε προσκληθεί για ενημέρωση στο υπουργείο, αλλά φευ: Ο φρουρός ήταν ανένδοτος. «Λέτε ότι είστε ο Πάνος Καμμένος ο βουλευτής; Αποδείξτε το! Χωρίς ταυτότητα δεν περνάτε. Υπάρχουν εντολές» είπε στον εμβρόντητο βουλευτή ο φρουρός της πύλης. «Μα, έχω την πρόσκληση" αντέτεινε ο βουλευτής και συνάδελφος του υπουργού στο κόμμα (ως γνωστόν ο Δ.Αβραμόπουλος δεν είναι πλέον βουλευτής), αλλά ο φρουρός ανένδοτος: «Δεν περνάς, υπάρχουν εντολές».
Κατόπιν αυτού, ο βουλευτής αποχώρησε και δεν συμμετείχε στην Επιτροπή που ενημερώθηκε στο υπουργείο.
Το «καψόνι» στον Π.Καμμένο ήταν η απάντηση στην ανάρτησή του στο facebook αναφορικά με τις αποκαλύψεις του defencenet.gr ότι "Πληρώνουνε για υποβρύχια που σταμάτησαν να κατασκευάζονται ενώ κόβουνε τις συντάξεις από τις οικογένειες των νεκρών Ηρώων αεροπόρων. Ο Υπουργός καθηγητής συστήνει "συνάδελφο" του στους αντισυμβαλλομένους, και στο ΥΠΕΘΑ προσλαμβάνουν για δικηγόρο τον συνήγορο του Άκη και του Γιάννου. Είναι σίγουρο ότι όταν παραιτηθούν θα καταγγείλουν τα ανωτέρω όπως ο ΓΓ του οικονομικών»…
Ακολούθησε το γεύμα του στενού συνεργάτη του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον διεθνή έμπορο όπλων Τ.Χάλακ, με τον οποίο όπως διευκρινίστηκε από το υπουργείο «Είναι στενοί φίλοι από δεκαετίας, η συζήτησής τουw δεν είχε σχέση με την πληρωμή των 108 εκατ. ευρώ για τα Type 214 που ζητάει ο Σάφα (σ.σ.: ο Τ.Χάλακ έκανε το συνοικέσιο με τα ΕΝΑΕ και τον Σάφα), συζήτησαν απλά για το εκκλησάκι του ΝΙΜΤΣ”! Όπου ο Π.Καμμένος έχει ταχθεί σαφώς κατά της πληρωμής των χρημάτων χωρίς να ξεκινήσει η ναυπήγηση των δύο Type 214.
Πλέον είναι σαφές ότι περνά και στο στρατόπεδο της Ν.Δ. το σκάνδαλο των Type 214. Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμη...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr