Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Γιατί η Τρόικα και οι εθνικοί μας προδότες δεν θέλουν να σωθεί η Ελλαδα.

Αυτό είναι ένα ερώτημα που δύσκολα ο πολύς κόσμος μπορεί να απαντήσει αλλά όχι και εμείς. Είναι πέρα από βέβαιο ότι τόσο η συγκυβέρνηση του αίσχους και της υποτέλειας όσο και τα ξένα κέντρα και οι διεθνείς τοκογλύφοι  όχι απλά δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες αλλά σαν στόχο έχουν μόνο να τους εξαφανιστούν και από τον χάρτη.

Δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση για τα μέτρα και την πολιτική που επιβάλουν στην χώρα μας και αυτό δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος οικονομολόγος για να το καταλάβει , αρκεί  να έχεις προλάβει το μάθημα της πολιτικής οικονομίας στο σχολείο για να σκεφτείς ότι όλοι αυτοί που διοικούν ή έχουν IQ ραδικιού και είναι οι πλέων άσχετοι όχι μόνο με τα οικονομικά αλλά και με την απλή αριθμητική πράγμα που μάλλον δεν συμβαίνει, ή ότι οι σκοποί τους είναι άλλοι και ξέρουν ότι έχουν απέναντι τους πρόβατα, πράγμα το οποίο είναι και το μόνο σίγουρο.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά ; Μα αγαπητοί φίλοι μας με όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Βέβαια το πράγμα έχει ξεφύγει από την κατάσταση που λέγαμε ότι όλα γίνονται για να υποδουλώσουν την Ελλάδα και να κλέψουν το πλούτο της και πλέον περνάει στο ότι θέλουν επιπλέον να την εξαφανίσουν και από το χάρτη και μαζί με αυτήν και τους Έλληνες.

Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζουμε, ακούμε και ζούμε. Την στιγμή που όλοι παραδέχονται ότι απέτυχε η πολιτική αυτή και τα μνημόνια και λένε ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί η συνταγή της Ελλάδας σε άλλα κράτη, την ίδια στιγμή μας πιέζουν για του ίδιου χαρακτήρα σκληρά μέτρα και ακόμα περισσότερα και σκληρότερα. Δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι ;

Την ίδια στιγμή που προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά στα δημόσια ταμεία  από φόρους να ζητούν να καταργηθούν οι δώσεις στην εφορία την ώρα που η ασφυξία έχει κάνει 10 εκατ Έλληνες φοροφυγάδες, είτε γιατί πτώχευσαν όπως το κράτος τους είτε γιατί έμειναν χωρίς δουλειά και δεν έχουν να πληρώσουν ή γιατί είναι άστεγοι.

Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι δεν χρωστάνε 1 , 2 και 5 εκατ στην εφορία με σπίτια στην Μύκονο και κότερα. Οι περισσότεροι  χρωστούν από 1000 έως 150.000 ευρώ και δεν είναι φοροφυγάδες  επειδή δεν τα δήλωσαν, δεν τα έκρυψαν  για να τα γλυτώσουν. Τα δήλωσαν, τα χρωστάνε και δεν μπορούν να τα πληρώσουν (με τους τοκογλυφικούς όρους και τα παράνομα πρόστιμα και επιτόκια που βάζουν οι εφορίες) επειδή δεν έχουν και όχι από βίτσιο.

Το παράλογο τώρα, αντί να διευκολύνουν τον κόσμο για να πάρει το κράτος τα χρήματα του και ο κόσμος να μπορέσει να πληρώσει μέσα από ένα διακανονισμό περισσότερων δόσεων και ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου κόβοντας τις τοκογλυφικές πρακτικές, φέρνουν μέτρα με σκοπό να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την διαδικασία αυτή με αποτέλεσμα στο τέλος να μπουν στα ταμεία του κράτους ακόμα λιγότερα χρήματα και στις φυλακές περισσότεροι Έλληνες. Και μια και το αναφέραμε, κάθε μέρα ακούμε για συλλήψεις, από την λίστα του ΥΠΟΙΚ προέκυψε ότι υπάρχουν και πολλοί Αλβανοί οι οποίοι ζουν εδώ δεν έχουν φύγει και χρωστούν επίσης μεγάλα ποσά μέχρι και 5,2 εκατομμύρια ευρώ σε μία περίπτωση. Γιατί δεν έχουμε ακούσει ούτε μία σύλληψη κάποιου από αυτούς ;

(Αλήθεια, τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης γιατί τους έκλεισαν μέσα ; Επειδή ζητούσαν τόκο 5 και 10 % τον μήνα ; Η Εφορία αν υπολογίσεις προσθέτοντας τόκους και πρόστιμα ζητάει πάνω από 15 % τον μήνα…………..)

Από την άλλη με αυτούς τους όρους και τον τρόπο λειτουργίας με τα τεράστια βάρη σε ιδιώτες και επιχειρήσεις μας λένε ότι πρέπει να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα μας. Και η λύση είναι όπως θέλουν να μας περάσουν η μείωση των μισθών και στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό φυσικά γιατί είχε μεγάλη επιτυχία το μέτρο 2 χρόνια τώρα με τον δημόσιο τομέα και θέλουν να το εφαρμόσουν και στον ιδιωτικό.

Δηλαδή ότι οι μισθοί έρχονται 17οι στην λίστα της ανταγωνιστικότητας δεν τους λέει τίποτα. Ότι εμείς έχουμε φορολογία εισοδήματος 45 % όταν η Βουλγαρία έχει 10 % και η Τουρκία 12 % δεν τους λέει επίσης τίποτα. Όταν το ΦΠΑ στην Αγγλία ή σε άλλες χώρες είναι 15 έως 19 % επίσης δεν τους λέει κάτι. Όταν ο μέσος ευρωπαίος που λαμβάνει καθαρό μισθό 1000 ευρώ για την επιχείρηση που εργάζεται το κόστος είναι 1400 με τους φόρους και την ασφάλεια τους μέσα ενώ για τον αντίστοιχο μισθό στην Ελλάδα το κόστος στην επιχείρηση φτάνει τα 2000 ευρώ πάλι δεν τους λέει τίποτα.

Ότι στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους έμμεσους και άμεσους φόρους σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρώπης πάλι δεν τους λέει τίποτα. Φυσικά ούτε λόγος για την πραγματική οικονομία που την έφτασαν να έχουμε 2 εκατ ανέργους (γιατί το πραγματικό νούμερο αυτό είναι) και ένα παρά ένα καταστήματα και επιχειρήσεις είναι κλειστά πάλι δεν του λέει τίποτα.

Δηλαδή για να καταλάβουμε με αυτά τα μέτρα που έφεραν την χώρα εδώ που την έφεραν και μεγιστοποιώντας την ύφεση θα σωθούμε ; Όχι φυσικά ………

Μετά τον τελευταίο νόμο μάλιστα που αποφυλακίζονται  όλοι οι έμποροι  ναρκωτικών, κλέφτες, απατεώνες, εγκληματίες ακόμα και δολοφόνοι,  ( που έτυχε και δεν πέθαναν τα θύματα τους και τους επιβλήθηκε μικρή ποινή) ώστε να υπάρχει χώρος στις φυλακές για φοροφυγάδες και αυτούς που πτώχευσαν με οφειλές  είναι πλέον βέβαιο ότι πέρα από την Ελλάδα θέλουν να εξαφανίσουν και τους Έλληνες.

Καθώς οι περισσότεροι από τους εγκληματίες που θα αποφυλακιστούν είναι μετανάστες νόμιμοι και μη με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν την χώρα το πολύ σε 5 χρόνια να είναι ένα κράτος στο οποίο οι μισοί Έλληνες θα είναι φυλακή και οι άλλοι μισοί θύματα εγκληματιών νεκροί οι ζωντανοί με την ουρά κάτω από τα σκέλια υπό διωγμό και φοβισμένοι,  ή στην καλύτερη περίπτωση μέσα στην μαστούρα να μην καταλαβαίνουμε πως χάσαμε την χώρα μας μέσα από τα χέρια μας επειδή ήμασταν καναπεδάτοι.

Αυτός αγαπητοί φίλοι είναι και ο λόγος που δεν θέλουν ούτε λεφτά στα ταμεία τους, ούτε να σωθεί η χώρα και οι Έλληνες και όχι ο πλούτος της. Αυτόν τον έχουν πάρει ήδη, έχει ξεπουληθεί και έχει συμφωνηθεί από τους εθνοπροδότες μας ήδη κάτω από το τραπέζι, τι θα πάρει και ποιός είναι όλα συμφωνημένα.

Τώρα θέλουν να έχουν εξασφαλισμένο και τον αφανισμό μας για παν ενδεχόμενο επειδή είμαστε και απρόβλεπτος λαός και δεν θέλουν να ρισκάρουν ότι μπορεί να βρεθούν πάλι τίποτα ‘’κωλόπαιδα’’ ακόμα και μετά από 400 χρόνια και να την πατήσουν και αυτοί όπως την πάτησαν κάποιοι άλλοι…………

Η ουσία είναι μία όμως. Εμείς τι κάνουμε για αυτό ; Θα τους αφήσουμε ;

¨Όπως όμως με πορδές δεν βάφεις αυγά έτσι και με e-epanastash καναπεδάτος δεν παίρνεις πίσω την χώρα σου και την ζωή που σου έκλεψαν.

Ο χρόνος μας τελείωσε, αν δεν ανατραπεί το σύστημα και οι προδότες πριν την συμφωνία του PSI σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχουμε…………

Μετράμε μέρες .-  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.