Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πρόταση – βόμβα: Θέλουν Καραμανλή για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Νέο κόμμα στα πρότυπα των “Democrats” ο Γιώργος κλπ.

2012

Κουρδίζεται το πολιτικό σύστημα.

Μέχρι στιγμής για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 75 άτομα. Από τον Κίμωνα Κουλούρη μέχρι τον Τζουμάκα.

Αυτό βλέπετε είναι και το μεγάλο πρόβλημα με τους ΠΑΣΟΚους. Δεν ήξεραν αριθμητική γι’ αυτό έχει τέτοιες διακυμάνσεις το κίνημα. Βλέπετε, σύμφωνα με το καταστατικό, για να κυρωθεί η κάθε υποψηφιότητα πρέπει να προταθεί από τουλάχιστον το 1/3 του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, στην έσχατη περίπτωση, μέχρι 3 υποψηφίους μπορεί “σηκώσει”.

Αιώνιο πρόβλημα λοιπόν, που όμως ήταν και το μεγάλο όπλο του κινήματος. Βόλευε κόσμο από 700 εως 7 εκ. Ευρώ “τυχερά” και δεν μιλούσε κανένας.

Το αντίθετο με τη ΝΔ που αρκούσε μία φήμη ότι “Ο Βουλγαράκης πήρε μίζα 52 τυρόπιτες” για να τεθεί αυτόματα θέμα προεδρίας, αλλαγής καταστατικού, σήματος και να παρελαύνουν οι Δαϊλάκηδες και οι Μάκηδες από τα trash κανάλια κάνοντας μαθήματα ηθικής.

Το σενάριο λοιπόν που θέλει τον Καραμανλή να βγαίνει πρώτος στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έχει βάση. Όπως και όλα τα άλλα που γράφει ο Κουρδιστός Προβοκάτορας για τις δήθεν αντιπαλότητες συντρόφων… Στην Ελλάδα υπάρχει μία βασική αρχή. Οι σύντροφοι δεν σφάζονται ποτέ μεταξύ τους, όσο παραμένουν σύντροφοι. Κοινώς όσο τρώνε όλοι.

http://olympia.gr/2012/01/13/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81/