Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΟΛ, ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

Η ναυαρχίδα της αταλαντευτης ενημέρωσης. Μπορεί τα καθεστώτα να έρχονται και να φεύγουν, ένα πράγμα όμως είναι ακλόνητο σε αυτή την χώρα. Ο ρόλος του ΔΟΛ. Με Ναζί, κατοχές, εμφυλίους, δημοκρατίες και χούντες, ο ΔΟΛ δεν λύγισε ποτέ. Δεν έλειψε ποτέ. Ήταν πάντα εκεί. Θεματοφύλακας, υπερασπιστής όλων αυτών που προσπάθησαν να εκπολιτίσουν τους αθλίους ιθαγενείς. Στο πλευρό του Ράιχ, των ταγμάτων ασφαλείας, των γερμανοκίνητων αποστατών, του στρατηγού Ιωαννίδη, της ΕΟΚΑ Β’, της Siemens, του Κώστα Σημίτη και τώρα του ΔΝΤ και του Λουκά Παπαδήμου.


Με μία αυτοκρατορική φινέτσα, ο ΔΟΛ ήταν πάντα εδώ για να χαλιναγωγεί όποιον τολμούσε να μιλήσει για τα δίκαια των ιθαγενών Ελλήνων.

Έτσι σήμερα, βάζει στην θέση του και τον Αλέξη Τσίπρα, που αντί να κάθεται στην γωνία, να σκούζει και να γεμίζει την τσέπη του όπως κάθε “αξιοπρεπης” για τον ΔΟΛ αριστερός, ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, θέλει να αγωνιστεί για τον Ελληνικό λαό!

Άκου θράσος!

Τσάμπα εκτρέφαμε τεμπελχανάδες “αριστερούς” εργατοπατέρες τόσα χρόνια για να διχάζουμε τον κοσμάκη! Τσάμπα φτιάχναμε ευγενικούς αριστερούς όπως τον κύριο Κουβέλη που έλεγαν την λέξη Ελλάδα μόνο εάν θα παρουσίαζαν την Eurovision!

Έχεις  βρωμόπαιδο τον Τσίπρα από το πουθενά να λέει -άκουσον άκουσον- ότι οι κυβερνώντες είναι λιγότερο Έλληνες! ΗΜΑΡΤΟΝ ΦΥΡΕΡ! Που μας ξέφυγε αυτό το παιδί;

Ευτυχώς ανέλαβε ο φον Καρακούσης για να βάλει τον βρωμοέλληνα τον Τσίπρα στην θέση του. (Φον Αντώνη, μην ξεχάσεις να τραβήξεις και δύο προσοχές με φτέρνες κολλημένες για τον αφέντη Σόιμπλε.)
Ο ΔΟΚΤΩΡ ΑΛΤΕΜΠΟΥΡΓΚ ΖΕΙ: Τούτοι οι χρόνοι είναι όντως ταραγμένοι, τα μυαλά μπερδεύονται και οι λόγοι «φεύγουν».
Πολλές φορές «η γλώττα προτρέχει της διανοίας» όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας.
Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ότι συνέβη και με τον πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σχολιάζοντας τη συνεδρίαση του Eurogroup δήλωσε με πάθος ότι: «Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν».
Το ολίσθημα είναι προφανές για τον πρόεδρο ενός ευαίσθητου κατά τα άλλα αριστερού κόμματος.
Ο κ.Τσίπρας μοιάζει να ενδίδει στον πειρασμό της πατριδοκαπηλίας, ξεχνώντας πόσα έχει υποστεί η Αριστερά στο παρελθόν από τέτοιους αυθαίρετους και ανυπόστατους διαχωρισμούς.
Από πότε άραγε η Αριστερά χωρίζει τους Έλληνες σε απάτριδες και εθνικόφρονες,σε μειοδότες και πατριώτες και δείχνει έτοιμη να μοιράσει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης;
Και αν επιμείνει, σε τι θα διαφέρει σε λίγο από τους «χρυσαυγίτες»;
Εκτός κι αν είναι έτοιμος να βροντοφωνάξει κι αυτός «κομουνιστές και πατριώτες μαζί να γκρεμίσουμε το σάπιο καθεστώς» όπως κάνουν ορισμένοι από δαύτους.
σσΟ: Ευτυχώς ρε παιδιά που δεν έχουν έλθει ακόμα και οι επιτελάρχες του Παπαδήμου αλλιώς θα έκαιγαν και δύο Καλάβρυτα έτσι για να παραδειγματίσουν τον Αλέξη!