Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τρόϊκα – ο οικονομικός δολοφόνος της Ελλάδος.!!!!!!!!!!!!!


Τρόϊκα – ο οικονομικός δολοφόνος της Ελλάδος.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδικό Δικαστήριο για τα μέλη της Τρόικα υπάρχει????????

Γράφουμε και σε χθεσινή ανάρτηση για τα ερωτηματικά, αλλά και την δυσαρέσκεια που προκαλεί πλέον ο πολύς Πολ Τόμσεν ακόμα και στο ….ΔΝΤ. Το οποίο χαρακτήρισε «αυθάδη παρέμβαση» την επιβολή από την τρόικα αλλαγών στο ελληνικό Σύνταγμα, για να απαντήσει ο Πολ Τόμσεν ότι «το ίδιο έκανε και η Ισπανία».

Το τελευταίο καιρό, άλλωστε πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Πολ Τόμσεν και η Τρόικα θα μείνουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που διέλυσαν συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Και δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που εργάζεται για το ΔΝΤ, ως υψηλόμισθος, με 309.000 δολάρια το χρόνο, και δεν έχει ποτέ πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε φόρους, καθώς έχει απαλλαγεί από τη φορολογία με Νόμο, όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του ΔΝΤ.

Δηλαδή αμείβεται όσο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, και παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον ίδιο τον Ομπάμα!

Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια, το αναλαμβάνει ο Τόμσεν, αφήνοντας πίσω του καμένη γή. Παράδειγμα, η Σερβία, Σλοβενία, Σκόπια, Ρουμανία και Ρωσία από όπου τον πέταξε το 2004 με τις κλοτσιές ο Πούτιν με την εκλογή του.

Δύο χρόνια λειτουργεί ως υπάλληλος του ΔΝΤ χωρίς την έγκριση της Κομισιόν κάτι άλλωστε που δήλωσε και ο ηγέτης της Σοσιαλιστικής πτέρυγας της Γαλλίας.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την Τρόικα η … ελληνική δικαιοσύνη; Με την κατηγορία της προσπάθειας διάλυσης της χώρας, της άσκησης οικονομικής πολιτικής αντίθετης προς τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών και της κατάλυσης του Ευρωπαϊκού καταστατικού χάρτη;

Μήπως πρέπει να διερευνηθεί εάν οι ενέργειές της λειτούργησαν, ανεξαρτήτως προθέσεως, προς όφελος, ιδιωτικών κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων και αλλοτρίων συμφερόντων, οπότε σε αυτήν την περίπτωση έχει παραβιάσει την έννομη τάξη που έχει θεσπιστεί με την Καταστατική Χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Επίσης μήπως στα πλαίσια της ανακριτικής διαδικασίας πρέπει να διερευνηθεί εάν η Τρόϊκα λειτούργησε εκβιαστικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τους Δικαστικούς Λειτουργούς με τους οποίους συναντήθηκε, προκειμένου να επιβάλει με τους εκβιασμούς της αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι της ΕΕ.

Ας μας πει από πού αντλούσε η Τρόικα την εξουσία αυτή και με τις πλάτες ποίων!

Το ελληνικό δικαστικό σύστημα έχει υποχρέωση να ορθώσει ανάστημα, να επιδείξει τη γενναιότητα που επιβάλλει η κρισιμότητα των περιστάσεων και να προστατέψει την Ελληνίδα και τον Έλληνα από τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν εκλείψει από το δικαστικό μας σώμα δικαστές του αναστήματος του Πολυζωίδη!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html