Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ω ξείν’ αγγέλλειν τοκογλύφοις ότι...

"Ω ξείν’ αγγέλλειν τοκογλύφοις ότι τήδε κείμεθα ταις υπηρετών αυτών πράξεσι  πειθαναγκαζόμενοι»
Του Σωτήριου Καλαμίτση
Διερωτήθηκε σε χθεσινό του άρθρο ο εξαίρετος Διογένης ο Κυνικός, αν οι κυβερνήτες μας είναι ανάλγητοι ή ανίκανοι.  Και τα δύο είναι αγαπητέ Κυνικέ.
Είναι ανάλγητοι, διότι είναι χοντρόπετσα, παχύδερμα και παμφάγα   ερπετά που..
γλείφουν εκεί που φτύνουν, που φτύνουν εκεί που έγλειφαν, που τους φτύνουν και νομίζουν ότι άρχισε ψιλόβροχο.
Είναι ανίκανοι, διότι ουδέποτε εργάσθηκαν, δεν έχουν κολλήσει ένσημα και ανελίχθηκαν ελέω πλούσιων γάμων ή γάμων με θυγατέρες ισχυρών φεουδαρχών του τόπου.
Είναι ανάλγητοι, διότι ουδέποτε είδαν τον έλληνα, τον συμπατριώτη τους, τον ψηφοφόρο τους ως άνθρωπο με αγωνίες, πόνο και μόχθο. Τον έβλεπαν ανέκαθεν μόνον ως ψήφο επί τόσα μέλη της οικογενείας.
Μιλούσαν για Δημοκρατία και έπρατταν δικτατορικά. Αυτό εξακολουθούν να κάνουν.
Έσυραν τον ελληνικό λαό στον όλεθρο για να κάνουν τα κέφια των διεθνών τοκογλύφων. Ουδέποτε άρθρωσαν πατριωτικό λόγο. Αυτοί έφαγαν όλα τα δανεικά, αυτοί τα απέκρυψαν για να συρθούμε στο ευρώ, αυτοί έκαναν Τ10 το Τ3, αυτοί μας αποκάλεσαν διεφθαρμένους, αυτοί μας έβαλαν στην εντατική, αυτοί μας φόρτωσαν με το ζόρι στον Τιτανικό αυτοί διόγκωσαν το έλλειμμα για να μας σύρουν στο ΔΝΤ, αυτοί προσπαθούν να πνίξουν όποιον δικαστικό λειτουργό επιμένει να εφαρμόζει τον νόμο και βεβαίως την ισονομία. Αυτοί οι Δημοκράτες του γλυκού νερού, με το οποίο γεμίζουν τους παράνομους  υδατοσυλλέκτες τους.
Αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα. Δεν περιμένω, βεβαίως, από ανίκανους να αναγνωρίσουν την ανικανότητά τους, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας γαμώ το σ’ αυτό το Κοινοβούλιο να τους κατηγορήσει ευθέως για το έγκλημα που έχουν διαπράξει; 
Ως πότε θα είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε φληναφήματα περί Δημοκρατίας;
Ως πότε θα μας καταδυναστεύουν τενεκέδες τύπου  Πρωτόπαππα, Σπηλιωτόπουλου, Διαμαντοπούλου,  Αβραμόπουλου, Καρατζαφέρη, Μπεγλίτη, Παπουτσή,  Σαμαρά, Πεταλωτή,  Μόσιαλου και τόσων άλλων ων ουκ έστιν αριθμός; Όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που το παίζουν ηγέτες και δεν ενδιαφέρονται παρά για το βόλεμα της οικογένειάς τους, αφού θα έχουν προηγουμένως εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, των εκδοτών και των λοιπών φεουδαρχών.    
Κλητήρες των τοκογλύφων είναι. Μικρόνοες  που εξακολουθούν να μας εμπαίζουν έχοντας υφαρπάξει την ψήφο μας.  Έχουν φτάσει στο σημείο να προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι εκλογές είναι όλεθρος στην κατάντια που μας έχουν φέρει. Αυτοί οι Δημοκράτες, τα αποβράσματα των χαμαιτυπείων. Και έχουν το θράσος να επικαλούνται και το Σύνταγμα, το οποίο δήθεν τιμούν και τηρούν.
Αγαπητέ μου Κυνικέ δεν είναι μόνον αυτά τα δύο που ανέφερες. Είναι και άλλα πολλά. Είναι απατεώνες, λυμεώνες, ψεύτες, απάτριδες, ριψάσπιδες, κουκουλοφόροι, προδότες, γομάρια, αλήτες, καραγκιόζηδες, πουλημένα τομάρια, αποβράσματα. Είναι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου και έχουν αδιαπέραστη ασπίδα το άρθρο 86