Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πούτιν κηρύσσει τον πόλεμο στον George Soros & Co.


Πούτιν κηρύσσει τον πόλεμο στον George Soros & Co.

1η Φεβρουαρίου 2012 | Συγγραφέας Corrado Belli | Άρθρο Εκτύπωση

Η κερδοσκοπία για το οποίο νομίζω ότι οι λόγοι είναι πολλοί και πιο νόμιμη και δικαιολογημένη. Το πράγμα που θα πρέπει να σταματήσετε να τους αρχηγούς κρατών των Δυτικών όπως ο Πούτιν έκανε στην ελεύθερη Ρωσία από εκείνους που ήθελαν να φέρουν τη συνολική οικονομική και κοινωνική κατάρρευση και να νικήσει στη φυλακή όλους εκείνους που έχουν δοκιμάσει.

Είναι επηρεάζουν Lubawitschern Πούτιν; Το γεγονός είναι ότι ο Πούτιν είναι πιστός στη Ρωσία και το λαό της, και ποτέ δεν επιτρέπει σε κανέναν, ακόμα και όταν διατηρεί τον έλεγχο σε αυτό το έθνος, για να ξεπουλήσει τη χώρα του και στα νύχια του NWO lasciarela.

Γι 'αυτό διέταξε να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, ο οποίος έχει επ 'αυτοφώρω όπως προετοιμάστηκε για την αποστολή οικονομικής βοήθειας σε αυτό που ονομάζεται αντιπολίτευση στη Ρωσία, η οποία τελικά έλαβε τις δεκάδες δρόμους της χιλιάδες ανθρώπους που λένε ψέματα και παραπληροφόρηση, εξαπάτηση κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Τώρα ο κ. Σόρος έχει λίγο χώρο για να συνεχίσει βρώμικα παιχνίδια του με την κερδοσκοπία που έχει καταστρέψει ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεργασία Rothschild / Ροκφέλερ και άλλα τσακάλια. Ομιλία του Πούτιν, η οποία εκδίδονται επισήμως από τις ρωσικές αρχές:



Σήμερα είναι στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κυβέρνησης του κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι κληθεί για ένταλμα σύλληψης κατά του Διεθνούς Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, το ουγγρικό «Τιμή-Mogul" George Soros,

οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ανακαλύψει ότι ο Σόρος ήταν χρησιμοποιώντας παράγωγα σε ξένο νόμισμα με άλλους Δανούς να ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον Οι μετοχές στη ρωσική αγορά συναλλάγματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σόρος έγινε χρήση αυτών των παραγώγων, με τη βοήθεια του Λουξεμβούργου τραπεζών, η οποία απαγορεύεται από τη σύμβαση έγινε από την ΕΕ που ονομάζεται Βασιλεία ΙΙ - Τόσο το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και η Interpol έχει εκδώσει ένα ευρωπαϊκό " Red Notice "που δεν είναι μόνο ενάντια στην άμεση σύλληψη του Σόρος,

αλλά και κατά του καρχαρία επί των Οικονομικών-Μπους-Κλίντον εγκληματική οργάνωση, Marc Rich και η παρέα του, η οποία βρίσκεται στην Ελβετία," Commodities Broker-Richfield, για Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ρωσική Premier Πούτιν συνάντησε πρόσφατα τον Chef της Federal Reserve Μπερνάνκι Bermard καθιστώντας σαφές ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δεχτεί να κάνουν χρήση αυτών των ανθρώπων όπως ο Σόρος και Rich να διαπράξουν αξιόποινες πράξεις της αγοράς παραγώγων και Οικονομικών, που οδήγησαν στην Κοινωνική αστάθεια σε όλο τον κόσμο



Ο Πούτιν θα γίνει και να αρχίσει το κυνήγι για αυτούς τους εγκληματίες και τους συνεργούς-τραπεζίτες Ρότσιλντ-Ροκφέλερ-


Η Τουρκία δεν πάει κάτω με τη βούληση της Δύσης

Η Τουρκία δεν συνδέεται με το εμπάργκο που οι ΗΠΑ / Ισραήλ και η ΕΕ έχουν αποφασίσει να λάβει κατά του Ιράν. Αυτό έδωσε την τουρκική κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι δεδομένου ότι η απόφαση, όταν το εμπάργκο δεν θα δοθεί επίσημα από τον ΟΗΕ, η Τουρκία θα συνεχίσει να εισάγει πετρέλαιο από το Ιράν, δεδομένου ότι και τα δύο κράτη έχουν κοινή συμφωνία των συμβάσεων που έχουν από κοινού, ο εκπρόσωπος συνέχισε την ομιλία του,

δηλώνοντας ότι η ΕΕ δηλώνει ότι έχουν περάσει το εμπάργκο που τους επιβάλλονται κυρώσεις για να ευχαριστήσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ χωρίς να σκεφτεί ότι οι αντιδράσεις των πολιτών θα ήταν αντίθετη προς τις αποφάσεις τους, αυτό οδηγεί σε κατήφεια και τα προβλήματα κοινωνική (που βλέπουμε), το ίδιο το Ιράν αποφάσισε να περικόψει προμήθειες πετρελαίου προς την ΕΕ, ακόμη κι αν έχουν πλέον αποφασίσει ότι το εμπάργκο θα πρέπει να υλοποιηθούν εντός 6 μηνών από τη δήλωση.

Η ίδια η Τουρκία έχει εμπορικές συμβάσεις με το Ιράν, το οποίο επίσης περιλαμβάνει την παροχή υλικού για τη συντήρηση των πυρηνικών σταθμών της, που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτρική ενέργεια και πώς μεταδίδεται από τα δυτικά ΜΜΕ που γράφουν κάτω από πίεση στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ / Ισραήλ που ελέγχουν τους κατά 100%, ότι το Ιράν είναι σχεδόν έτοιμη να προχωρήσει ατομικά και ως εκ τούτου πάντα για την εξυπηρέτηση του κυρίου τους,

χωρίς να σκέφτομαι τέτοιες καταστροφικές συνέπειες μπορεί να προκύψουν, να θεωρούν ότι η κυβέρνηση Ομπάμα είχαν συμφωνήσει ότι η Η Τουρκία παρέμεινε με καλούς όρους με το Ιράν, από πότε "πιθανώς" απειλή από την ισραηλινή κυβέρνηση να επηρεάσει τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία, έχει τον έπεισε να αλλάξει πορεία.

Η ισραηλινή κυβέρνηση έχει υποβάλει το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης των ισραηλινών στρατευμάτων που θα σταθμεύουν με το παρακείμενο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο νησί της Κύπρος, καθιστά σαφές ότι η διπλωματία δεν έχει θέση στις τάξεις της ισραηλινής κυβέρνησης, γι 'αυτούς, υπάρχει μόνο βία υπό το πρόσχημα της απειλή δεν υπάρχει και με την οποία θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την απόλυτη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή.
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/02/george-soros-co.html