Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αβραμόπουλος: «Συνεργασία και σε περίπτωση αυτοδυναμίας»

Αβραμόπουλος: «Συνεργασία και σε περίπτωση αυτοδυναμίας»Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη, ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τάσσεται υπέρ της συνεργασίας των κομμάτων.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία και τη συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών και σε σε συνέντευξή του στο Βήμα επισημαίνει πως κάθε πολιτική κίνηση της ΝΔ θα είναι στην κατεύθυνση της εθνικής ενότητας, σύμφωνα με το newsit.gr
«Η σημερινή κυβέρνηση, πέραν των στόχων που υπηρετεί, θα αφήσει ως κληρονομιά και την αντίληψη της εθνικής συνεννόησης» τονίζει ο υπουργός Άμυνας ξεκαθαρίζοντας πως «και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας η συνεργασία θα επιδιωχθεί».
Εκφράζοντας την εκτίμηση πως «αν η συνεργασία είχε επιτευχθεί όταν υπήρχε χρόνος να κινηθούμε όλοι μαζί προς μια κατεύθυνση, πιο κοινωνική και αναπτυξιακή και λιγότερο λιτότητας που επιτείνει την ύφεση, η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν στη σημερινή κατάσταση».
Δεν έκλεισε την πόρτα της επιστροφής στους πρόσφατα διαγραφέντες, ούτε και σε εκείνους που έφυγαν παλιότερα. Όταν ρωτήθηκε αν θα πρέπει να γυρίσει στη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα στελέχη, είπε πως «η ΝΔ έχει τις πόρτες της ανοιχτές, να δεχτεί όλους όσοι αποδέχονται, ενστερνίζονται και συνυπογράφουν το αξιακό και προγραμματικό της πλαίσιο».
http://www.tsantiri.gr/politiki/avramopoulos-%C2%ABsinergasia-ke-se-periptosi-aftodinamias%C2%BB.html