Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Φήμες για συνάντηση Καραμανλή-Πούτιν το Πάσχα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ρωσίας θα μεταβεί τον Απρίλιο στο Άγιο Όρος
Πληροφορίες ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα -και ειδικότερα το Άγιο Όρος- την περίοδο του Πάσχα μεταφέρει το protothema.gr.
Ο Ρώσος ηγέτης έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.
Άγνωστο είναι εάν ο Ρώσος πρόεδρος θα επιλέξει να μείνει στο ρωικό μοναστήριο του Αγίου Παντελεήμονα ή σε κάποια άλλη μονή της Αθωνικής Πολιτείας.
Ωστόσο, το... καλύτερο είναι ότι την περίοδο του Πάσχα θα βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φήμες περί επικείμενης συνάντησής του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Μέχρις στιγμής δεν επιβεβαιώνονται, ούτε διαψεύδονται αυτές οι πληροφορίες. Πάντως, αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη θα αποτελεί μια είδηση... μεγατόνων.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/403712/Default.aspx