Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τα τουρκολάγνα γιουσουφάκια των αποκρατικοποίησεων.!!!!!!!


Τα τουρκολάγνα γιουσουφάκια των αποκρατικοποίησεων.!!!!!!!

Ένα από τα φρούτα που ανθίζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι τα λεγόμενα Golden Boys. Αυτοί οι νεογιάπηδες της πλάκας, με το μαλί γεμάτο τζέλ, τα …μεταπτυχιακά στο London και τα ακριβά κουστούμια που ήρθαν να δείξουν στους ιθαγενείς αυτά που έμαθαν στα αμφιθέατρα. Να ασκήσουν στην πράξη όσα έμαθαν στη θεωρία.

Όπου ανακατεύτηκαν, τα έκαναν θάλασσα! Πειραματίζονται στου κασίδι του κεφάλι, ως μαθητευόμενοι μάγοι, ενώ εισπράττουν παχυλούς μισθούς.

Τελευταίο κρούσμα αυτοί οι τύποι του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων που πήγαν στην Κωνσταντινούπολη και είπαν ότι πωλείται το 1/3 της Ελλάδος!

Κατ’ αρχήν δεν πηγαίνεις στην Τουρκία να πωλήσεις ελληνική γή.
Γιατί αυτή η γή, βρέ νούμερα, απελευθερώθηκε με αίμα.

Δεύτερον, όταν μιλάτε δεν βάζετε πρώτα τη γλώσσα σας σ’ αυτό το ρημάδι το μυαλό σας; Εκτός και αν δεν σας ξεφεύγουν τυχαία αυτά που λέτε και μετράτε τις αντιδράσεις μας;

Βέβαια, δεν χρειάστηκε και πολύ για να αρχίσει η πλάκα στα τουρκικά ΜΜΕ και στη συνέχεια η είδηση να αναπαραχθεί παντού.

Όταν οι …φωστήρες κατάλαβαν το μέγεθος της γκάφας τους, άρχισαν τις γνωστές δικαιολογίες. «Δεν εννοούσαμε το 1/3, αλλά το 3%», «έγινε λάθος στη μετάφραση» και άλλα τέτοια κουλά! Και το 3% είναι πολύ! Και το ένα στρέμμα είναι πολύ!

Να τους μαζέψει κάποιος, γιατί μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωϊ και να μη πιστεύουμε αυτό που θα βλέπουμε…!!!!!!!!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/03/blog-post_23.html