Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πόρισμα σκάνδαλο αθωώνει τον Παπακωνσταντίνου


Πόρισμα σκάνδαλο αθωώνει Παπακωνσταντίνου.!!!!!!!!

Αυτοί, έκαναν αυτό στο οποίο έχουν γίνει .."επιστήμονες". Κουκουλώνουν τις λαμογιές, τα σκάνδαλά τους και τις εθνικές προδοσίες τους.!!!!!

Αυτοί που εξακολουθούν και τους ψηφίζουν, τι θα κάνουν...Ζητείται ΕΝΤΙΜΟΣ εισαγγελέας και ΕΝΤΙΜΟΙ ψηφοφόροι, αντίδοτο στην ΑΛΗΤΕΙΑ του ΠΑΣΟΚ. Καλά ρε λαμόγια της Εξεταστικής, ΤΣΙΠΑ, δεν υπάρχει;

Μόνοι τους δικάζουν και αθωώνουν και μόνοι τους καταδικάζουν (τους άλλους) οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Αγνόησαν επιδεικτικά καταθέσεις που "έκαιγαν" το Γιώργο Παπακωνσταντίνου υψηλόβαθμων στελεχών όχι μόνο από την ΕΛΣΤΑΤ αλλά και του ιδίου του κ.Προβόπουλου του Διευθυντή της τράπεζας της Ελλάδος ο οποίος είχε δηλώσει και τη γνώση από το Σεπτέμβριο του 2009 του ΠΑΣΟΚ για το έλλειμμα αλλά και την αδράνεια που επέδειξε στη συνέχεια μη λαμβάνοντας έγκαιρα μέτρα για το έλλειμμα και το καθυσηχασμό των αγορών.

Αντίθετα θεώρησαν ότι προφανώς ο κ.Προβόπουλος αναφερόταν στο κ.Παπαθανασίου αλλά μπέρδεψε τους Παπα....οπότε θεώρησαν σωστό να το διορθώσουν και τις πολιτικές ευθύνες να τις φορτώσουν στο κ.Παπαθανασίου.
«Λευκή περιστερά» θεωρούν για την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και το έλλειμμα τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το πόρισμα το οποίο υπογράφεται μόνον από τους βουλευτές της πλειοψηφίας αποδίδει πολιτικές ευθύνες στον πρώην υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Παπαθανασίου.
Σημειώνεται, τέλος, ότι στην Εξεταστική Επιτροπή, αρνήθηκαν από την αρχή να μετάσχουν η Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Κουρουμπλής.

Κοινώς στην εξεταστική ήταν σχεδόν όλοι ΠΑΣΟΚ οπότε καταλαβαίνετε τι αντικειμενική αξία έχει αυτό το πόρισμα.!!!!!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html