Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

Σε ένα καθεστώς ανεξήγητης λύσσας όπου έχει χαθεί κάθε όριο ηθικής, η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος βγαίνει σήμερα πρωτοσέλιδο με “τρανταχτή απόδειξη” που θυμίζει συνταγογράφηση σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, υποψήφιος με τους ανεξάρτητους Έλληνες ήταν αμοιβόμενος της ΕΥΠ.

Εμείς δεν θα περιμένουμε διαψεύσεις ή αντιδράσεις για τα αυτονόητα. Το θέμα των απορρήτων δαπανών και την μεθοδολογία τους το γνωρίζουμε καλά αφού οι δικές μας αποκαλύψεις είχαν πάει στην βουλή για τα κατορθώματα του περιβάλλοντος Παπανδρέου. Την κωδικοποίηση, την καταστροφή των εγγράφων κλπ.

Θα προσπαθήσουμε να συγκρατήσουμε τους χαρακτηρισμούς μας για την εφημερίδα που δεν άκουσε τίποτα για τα τεκταινόμενα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και άλλες βρωμερές υποθέσεις, πάντως κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ποτέ επί Γιάννη Μιχελάκη.

Θα περιμένουμε λοιπόν όποιον έχει αποθέματα ηθικής να πάρει θέση γι’ αυτές τις μεθοδεύσεις.

Το χειρότερο όμως είναι με αυτόν τον κατάπτυστο τρόπο στοχοποιείται ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε και αγωνίζεται ενάντια στην διαπλοκή, ένας πατριώτης, ένας αγωνιστής με Εθνική προσφορά. Από την Βόρειο Ήπειρο μέχρι την επιθετική του δημοσιογραφία στις φυλακές. Όπου όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Ο Βασίλης Χήτος έχει ιδεολογία την πατρίδα και όχι τα κάθε λογής αργύρια. Σαν τα αργύρια της προδοσίας που δίνονται για να πεφτουν παλικάρια βορά σε αυτούς που βιάζουν την πατρίδα.

Ανοίξατε έναν πόλεμο κύριοι. Έχετε μία ευκαιρία να τον κλείσετε σήμερα αλλιώς θα είστε υπεύθυνοι γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν και εδώ δεν θα δοθούν συγχωροχάρτια ούτε θα κάνουμε “τα στραβά μάτια” όπως με κάποια λαμόγια που κακώς συγχωρέσαμε. Σε όλους τους γελοίους εκβιαστές που εκτελούν συμβόλαια θανάτου εναντίον καλών ανθρώπων που επιμένουν να μην σιωπούν.

(ΥΓ. Δηλαδή η ΕΥΠ έδινε λεφτά με συνταγογραφία στον Βασίλη Χήτο όταν ήταν από τους ελάχιστους υποστηρικτές του Σαμαρά στα κανάλια και αποδομούσε το καθεστώς Παπανδρέου… Ξεφτιλισμένα καθάρματα, δεν έχετε ιερό και όσιο.)