Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...





Αλήθεια, ποιος θυμάται τον Γιώργο Παπανδρέου;
Τη τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφία του ήταν στη Νέα Υόρκη, δίπλα στην Αριάννα Χάφιγκτον, η οποία ακούγεται ότι χρωστάει και της Μιχαλούς παρότι λεφτά υπάρχουν-μοσχοπούλησε πρόσφατα την διαδικτυακή εφημερίδα της αλλά επειδή τρέχει ελληνικό (εκδοτικό) αίμα στις φλέβες της συνηθίζει να μην πληρώνει τους bloggers που γράφουν στην εφημερίδα της.
Όπως όλα δείχνουν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα έχει πλέον όλο το χρόνο δικό του για να κινείται δίχως υποχρεώσεις ανάμεσα σε Λονδίνο-Νέα Υόρκη-Κόστα Ρίκα. Στο Λονδίνο εκτός από τη κόρη του Μαργαρίτα που βρίσκεται εδώ για σπουδές, έχει εγκατασταθεί σχεδόν μόνιμα ο αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου.
Μάλιστα όταν ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Λονδίνο δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται αγαπημένες παμπ της κόρης του Μαργαρίτα όπως η The Anglesea Arms στο South Kensington, στην περιοχή του Τσέλσι, που επισκέφθηκαν πρόσφατα μπαμπάς και κόρη.
Ο Παπανδρέου απολαμβάνει τα αγαπημένα του ταξίδια στο πλανήτη ακολουθώντας τη ζωή που είναι μικρή για να είναι θλιβερή, όπως είναι εκείνη των Ελλήνων που άφησε πίσω του…
http://www.kourdistoportocali.com/articles/10755.htm