Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: "ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!"




"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: "ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!"

"Σήμερα θα πάρει τη σκυτάλη στα χέρια της και θα αναδείξει την δύναμή της. Οι Έλληνες πολίτες παίρνουν την ευθύνη, οι Έλληνες πολίτες σώζουν την Ελλάδα. Ναι κύριοι υπουργοί, σας φαίνεται παράξενο που σταματήσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά τις ψεύτικες υποσχέσεις σας;
Τι σας παραξενεύει; Που ξυπνήσαμε; Που τιμάμε όπως πρέπει τη χώρα μας; Θα έπρεπε να ντρέπεστε και να κρεμαστείτε που οδηγήσατε την χώρα εδώ. Ελλάδα, για σένα ζούμε. Ελλάδα, σήμερα οι ψεύτικες υποσχέσεις και οι ψεύτικοι άνθρωποι θα πάρουν πόδι και θα λάμψει η δημοκρατία.
Γι΄ αυτό το λόγο, άντε και γ.......τε πουλημένοι, αλήτες, υπουργοί"!

Μια επιστολή που περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την οργή των νέων για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, έφτασε στο Makeleio.gr από μια 16χρονη μαθήτρια:
«Σήμερα 6 Μαϊου 2012 ο ελληνικός λαός κλήθηκε να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας μας, της Ελλάδας που, χρόνια τώρα, ανεύθυνες κυβερνήσεις ξεζουμίζουν σαν βρικόλακες.
Στην αναζήτηση... δείπνου, τα θύματά τους είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες, που καθημερινά μαχόμαστε για να επιβιώσουμε, κάθε μέρα ζούμε με το φόβο, μας βούλωσαν τα στόματα, μας χτύπησαν, μας πέταξαν χημικά, προσπάθησαν να σβήσουν την φωνή του Έλληνα πολίτη. Το κατάφεραν όμως; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Σήμερα, εμείς θα διοικήσουμε την χώρα μας, σήμερα θα πάρουν πόδι οι δήθεν και θα λάμψει ο λαός, θα λάμψει η αλήθεια και οι ανεύθυνοι θα πάρουν αυτό που πάντα τους άξιζε: την πόρτα για τον αγύριστο. Η Ελλάδα, κέντρο πολιτισμού και λατρείας για εκατοντάδες χρόνια, θα δείξει σε όλους ποιά πραγματικά είναι και δεν θα αφήσει άλλο να την...
καταπατούν.

Σήμερα θα πάρει τη σκυτάλη στα χέρια της και θα αναδείξει την δύναμή της. Οι Έλληνες πολίτες παίρνουν την ευθύνη, οι Έλληνες πολίτες σώζουν την Ελλάδα. Ναι κύριοι υπουργοί, σας φαίνεται παράξενο που σταματήσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά τις ψεύτικες υποσχέσεις σας; Τι σας παραξενεύει; Που ξυπνήσαμε;
Που τιμάμε όπως πρέπει τη χώρα μας; Θα έπρεπε να ντρέπεστε και να κρεμαστείτε που οδηγήσατε την χώρα εδώ. Ελλάδα, για σένα ζούμε. Ελλάδα, σήμερα οι ψεύτικες υποσχέσεις και οι ψεύτικοι άνθρωποι θα πάρουν πόδι και θα λάμψει η δημοκρατία. Γι΄ αυτό το λόγο, άντε και γ.......τε πουλημένοι, αλήτες, υπουργοί!


Φέρατε σε εξευτελιστική θέση τους Έλληνες. Τους οδηγήσατε σε αυτοκτονίες. Οικογένειες πεινούν, παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία κι εσείς σαν αθώες περιστέρες λέτε ότι σώσατε την Ελλάδα. Που είναι η σωτήρια; Σωτηρία θεωρείται τις αυτοκτονίες; Την πείνα; Τις λιποθυμίες; Τι ακριβώς; Μια απάντηση που δεν πρόκειται να πάρω ζητάω!

Ξέρετε, δοκιμάστε να ρίξετε ένα ποτήρι κάτω. Θα σπάσει. Με ένα συγνώμη που του ζητάτε πιστεύετε ότι θα ξαναγίνει όπως πρώτα; Μπορεί να είμαι 16 χρονών, αλλά πλέον ξέρω να ξεχωρίζω το καλό από το κακό, την ανευθυνότητα από την υπευθυνότητα. Επίσης ξέρω ότι εδώ, σήμερα, είναι το τέλος σας.
Σήμερα δύει ο ήλιος της εκμετάλλευσης του Έλληνα πολίτη.
Σήμερα ο Έλληνας πολίτης παίρνει τα ηνία στα χέρια του κι εσείς παίρνετε δρόμο.
Είμαι γνήσια Πειραιώτισσα γι΄ αυτό θα σας το πω και Πειραιώτικα: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pwssekatanthsanellada.blogspot.com/2012/05/16.html