Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πιθανότητα κυβέρνησης από Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μέσω του Κάρολου Παπούλια - Δεδομένη η άρνηση Τσίπρα - Δεν αποκλείονται νέες εκλογές

Πιθανότητα κυβέρνησης από Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μέσω του Κάρολου Παπούλια - Δεδομένη η άρνηση Τσίπρα - Δεν αποκλείονται νέες εκλογές- Τα τρία κόμματα γνωρίζουν την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα του χρεώσουν την όποια αποτυχία
- Την Παρασκευή τα κρίσιμα ραντεβού Βενιζέλου με Σαμαρά και Τσίπρα
- Η ΔΗΜΑΡ πρότεινε οικουμενική κυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014
- Συντονισμένη επιχείρηση πιέσεων στην Ελλάδα να σχηματίσει άμεσα κυβέρνηση
- Το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών μέσα στον Ιούνιο είναι ορθάνοιχτο

Οι εξελίξεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης είναι πλέον καταιγιστικές τις τελευταίες ώρες, καθώς ενώ όλα έδειχναν πως η χώρα οδηγείται σε επαναληπτικές εκλογές με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει ένα τέτοιο γεγονός, πλέον υπάρχει μία μικρή αισιοδοξία ότι θα είναι εφικτή ο σχηματισμός κυβέρνησης.
Αλλά και αυτό φαίνεται πως δεν πρόκειται να συμβεί μέσω των διερευνητικών εντολών ούτε και αυτής του κ. Βενιζέλου, αλλά μόνο μέσω του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, με τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής να αποτελεί ερώτημα.
Μετά την πρόταση του κ. Κουβέλη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με δεσμευτικό πρόγραμμα και χρονικό ορίζοντα τις ευρωεκλογές του 2014, πολλοί άρχισαν να μιλούν για ελπίδα, αλλά και αυτή έχει πολλά αγκάθια.
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_4455.htm