Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: ΠΡΟΒΛΕΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ 9,14% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Η απόδειξη δολοφονίας της χώρας με επίσημα στοιχεία. Εάν οι άνθρωποι που έριξαν την χώρα στον εφιάλτη του μνημονίου δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά, τότε το πολιτικό σύστημα είναι ήδη νεκρό.

Στο 9,14% εκτιμά το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών ότι θα εκτιναχθεί η ύφεση στο τρίτο τρίμηνο του έτους στη χώρα μας.

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε δείκτες που μόνο με συνθήκες γενικευμένων πολεμικών καταστάσεων μπορεί να συγκριθούν, ενώ η παράταση τους οδηγεί στην βέβαιη εξαθλίωση.

Προφανώς αυτός ήταν ο στόχος αφού τα μέτρα του μνημονίου ήταν ακρωτηριασμός και εκποίηση του δημοσίου πλούτου με πρόσχημα το χρέος, αντί της δημοσιονομικής εξυγίανσης και δημιουργίας πλεονασμάτων για την αποπληρωμή του.

Ένα συφερτό συμβούλων με αμοιβές δισεκατομμυρίων λοιπόν που ασχολήθηκε με το μνημόνιο, αποδείχτηκαν στην καλύτερη απατεώνες, ενώ οι εργοδότες τους είναι στυγνοί οικονομικοί δολοφόνοι.

Οι δε απολογητές του μνημονίου (όσοι τολμήσουν να απομείνουν μετά και από αυτή τη βόμβα), θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να απολογηθούν για τις “προβλέψεις” τους. Σε ποιά αντίστοιχα ιστορικά στοιχεία στηρίχθηκαν ώστε να μιλούν για “ανάπτυξη” και “επιστροφή στις αγορές” την ώρα που κάθε σώφρων οικονομικός αναλυτής ούρλιαζε από τον Μάη του 2010 ότι το μνημόνιο θα οδηγούσε την χώρα στην καταστροφή. Όπως οδηγήθηκαν όλες οι χώρες στις οποίες εφαρμόστηκε αντίστοιχο σχέδιο.

Την τραγωδία της καταστροφής, κλείνει επάξια η διαφαινόμενη τοποθέτηση του κυρίου Στουρνάρα στην θέση του υπουργού οικονομικών. Στις 20/09/2010 το ΙΟΒΕ δήλωνε: Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή της στάσης πληρωμών, που θα είχε ολέθριες επιπτώσεις στην ευημερία των πολιτών της”, επισημαίνει το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία.

Σιδεροκέφαλος ο νέος υπουργός…
Συνολικά για το 2012, το ΚΕΠΕ, υπολογίζει ότι η ύφεση θα φτάσει στο 6,7% από 4,5% που προέβλεπαν κυβέρνηση και τρόικα.
Σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση του κέντρου, ως μόνιμη πηγή συμβολής στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν θα είναι η μείωση των εισαγωγών, αφού οι προοπτικές που δημιουργεί η ύφεση στην Ε.Ε δεν είναι θετικές για τις εξαγωγές.


(με πληροφορίες από το Skai.gr)
http://olympia.gr/2012/06/26/greek-deficit/