Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Που θα πάει αυτή η κατάσταση με το έγκλημα;...Έλεος !

Πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα τα περιστατικά έκνομης συμπεριφοράς τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζονται από την απίστευτη ευκολία με την οποία οι δράστες χρησιμοποιούν φονική βία, με αποτέλεσμα η εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας να θυμίζει… Τέξας, τον παλιό-καλό καιρό…

Το Σαββατοκύριακο που ....
πέρασε καταγράφηκε πλήθος περιστατικών, ορισμένα εκ των οποίων είναι ανατριχιαστικής βαρβαρότητας, με αποτέλεσμα να τίθεται ακόμα και για τους πλέον «καλόπιστους;» (βλ. αφελείς) θέμα προσωπικής ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Την ίδια στιγμή, παρά τη ζοφερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει διάφορες «καινοτομίες» για τον τομέα της ασφάλειας θέτοντας ζητήματα ακόμα και για το αν θα οπλοφορούν οι όχι οι αστυνομικοί οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι απολύτως εκτεθειμένοι στα πυρά των κακοποιών, δεδομένου του ότι η χρήση των πανίσχυρων AK-47 Kalashnikov καθιστά τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν ανεπαρκή, άρα τίθεται ευθέως θέμα για την προσωπική τους ασφάλεια.
Την ίδια στιγμή ανακοινώνεται και η πρόθεση κατάργησης των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ) στη λογική του «πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι», αντί να επιχειρηθεί η εισαγωγή αλλαγών για την ορθή λειτουργία τους. Αναρωτιέται κανείς λοιπόν εάν για παράδειγμα στη Βενεζουέλα που τόσο θαυμάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ή όχι τέτοιες αστυνομικές μονάδες, αν και το ερώτημα είναι ρητορικό αφού οι τηλεοπτικές εικόνες από τις ταραχές που συμβαίνουν συχνά-πυκνά με διάφορες αφορμές δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών.
Το ζητούμενο είναι να σοβαρευτούμε, καθότι η κατάσταση έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα και το μόνο που θα χρειαζόμασταν σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία είναι το να γκρεμίσουμε ότι ήδη υπάρχει. Ορισμένοι θα πρέπει να πειστούν ότι το γκρέμισμα είναι εύκολη υπόθεση, το να χτίσεις όμως κάτι από την αρχή, εάν αντιληφθείς το σφάλμα σου, παίρνει χρόνο…
Σοβαρευτείτε…
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_5457.html#more