Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ

ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ
Σε σκληρή καταδίκη της επίθεσης του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιου βουλευτή, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, προχώρησε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.
Η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Δημήτρη Τσιόδρα, ζήτησε από τη Χρυσή Αυγή να καταδικάσει την ενέργεια του Ηλία Κασιδιάρη, τονίζοντας ότι πρόκειται για «επίθεση εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη».
Η ίδια η Χρυσή Αυγή, ωστόσο, ζήτησε να μελετηθεί καλύτερα το επίμαχο βίντεο, ενώ ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, υπογράμμισε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την κυρία Λιάνα Κανέλλη, που του πέταξε τα χαρτιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ
«Τα φασιστοειδή προσβάλλουν την κοινωνία μας» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.
Ως στελέχη «εγκληματικής οργάνωσης», εις βάρος των οποίων εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.
«Όποιοι εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού, παίζουν με την Ελλάδα και τη δημοκρατία» υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. «Ο νεαρός αυτός ''κύριος'', εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, απέδειξε σήμερα ότι είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας νεοναζί που, εκτός από ακροδεξιοί, είναι άνανδροι και τραμπούκοι» συμπλήρωσε η κυρία Γεννηματά.
«Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
«Ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή. Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα» σημείωσε, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει και η περαιτέρω ανοχή όλων μας σε παρόμοια αποτροπιαστικά φαινόμενα συνιστά συνενοχή» παρατήρησε η Δημιουργία Ξανά.
«Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη.