Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Άρχισαν οι σφαλιάρες. Τι θα γίνει άραγε στη νέα Βουλή;;;

Το σημερινό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 δίνει μια γεύση για το τι θα ζήσουμε στη νέα Βουλή που θα προκύψει στις 18 Ιουνίου. Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα είναι η πιο «ανήσυχη» Βουλή στη μεταπολίτευση. Θα είναι μια Βουλή Κορέας...


Όποιος πάντως νομίζει ότι ένα σάπιο και διεφθαρμένο ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα, που έφτασε τους δημοκράτες Έλληνες στην εξαθλίωση, θα μπορέσει να συνεχίσει μαζί με τα κρατικοδίαιτα παράσιτά του να ξεζουμίζει το λαό, «πλανάται πλάνην οικτράν». Το φαινόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ένα από τα αποτελέσματα της λειτουργίας…. αυτού του σάπιου και αντιδημοκρατικού πολιτεύματος, το οποίο θα πρέπει πάραυτα να αλλάξει και όπως δείχνουν τα πράγματα αναγκαστικά θα αλλάξει.

Μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι φασίστες. Όλοι ξέρουμε τους γύρω μας που ψήφισαν το κόμμα αυτό. Είναι άνθρωποι δημοκράτες, εργαζόμενοι, εξαθλιωμένοι και πάνω απ’ όλα άνθρωποι που βλέπουν τη ζωή τους να μοιράζεται με ξένους και τους ίδιους και τις οικογένειές τους να κινδυνεύουν από τους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στη χώρα μας. Δεν είναι λοιπόν σωστό, για κανέναν εκπρόσωπο του παλιού σάπιου πολιτικού συστήματος που το παίζει «δημοκράτης», να προσβάλει όλον αυτόν τον κόσμο. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να αυξήσει τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Πέτρος Χασάπης

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_7252.html