Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ…

Την συγκίνηση ακόμη και των αστυνομικών που την συνέλαβαν προκάλεσε μια 32χρονη μητέρα στο Ηράκλειο , που οι κάμερες ενός σούπερ μάρκετ την κατέγραψαν να κλέβει γάλα και λίγα τρόφιμα για να μην πεθάνει το παιδί της από την πείνα...


Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι πολυεθνικού σουπερ μάρκετ έξω από το Ηράκλειο μήνυσαν 32χρονη Ηρακλειώτισσα γιατί έκλεψε δύο κουτιά γάλα και λίγα τρόφιμα για τα παιδιά της, όπως είπε.

Η σύλληψη της 32χρονης, η οποία κατάγεται από χωριό του νομού Ηρακλείου, έγινε χθες το μεσημέρι, καθώς η πλευρά του σούπερ μάρκετ επέμενε ζητώντας τη σύλληψη της. Η ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια, όπως ορίζει ο νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση, που έχει συγκινήσει ακόμα και τους αστυνομικούς.

Πάντως, στελέχη του σούπερ μάρκετ που επικοινώνησαν με το Cretalive είπαν ότι, η υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από τη μία πλευρά και επεσήμαναν ότι ''υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι δεν είναι άκαρδοι και έχουν συμπεριφερθεί με αξιοπρέπεια''. Ευτυχώς, η γυναίκα αφέρθηκε ελεύθερη και η διοίκηση του σούπερ μάρκετ απέσυρε τη μήνυση.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι, ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
"Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου" είπε, τονίζοντας όμως ότι πλέον έχει μετανοιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών .

Η οικογένειά της ήταν καταγεγραμμένη στις λίστες των απόρων της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης.
πηγηhttp://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_9369.htm