Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ισχύουν οι καταγγελίες για τον Μιχάλη Καρχιμάκη;


Ζήτημα παρέμβασης της ελληνικής Δικαιοσύνης τίθεται εάν αληθεύουν οι καταγγελίες για τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και πιο συγκεκριμένα για τις… συνήθειές του μετά τη μη επανεκλογή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο...


Ο Καρχιμάκης φέρεται να έχει μεταταχθεί από την Ολυμπιακή όπου εργαζόταν στο υπουργείο Μεταφορών, άρα, μετά τη μη επανεκλογή του θα έπρεπε να παρουσιάζεται στη θέση του. Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι ο πρώην βουλευτής δεν διακρίνεται κιόλας για την παρουσία του στο γραφείο, αν και πληρώνεται το μισθό του κανονικά.

Επειδή όμως οι άνεργοι στην Ελλάδα ξεπέρασαν πλέον κάθε προηγούμενο κι επειδή τέτοια ζητήματα – καταγγελίες δεν μπορούν να μένουν στον αέρα, καλούμε τους αρμόδιους να παρέμβουν άμεσα και ο κύριος αυτός εάν δεν σκοπεύει να εργαστεί ως «κοινός θνητός» να αδειάσει τη γωνιά να πάει να δουλέψει κάποιο νέο παιδί του οποίου το βιογραφικό θα είναι από απόψεως προσόντων πέντε φορές όσο του Καρχιμάκη και των ομοίων από όλα τα κόμματα, που γεμίζουν τα βιογραφικά τους με… κοινωνικούς αγώνες.

Ρε θα δουλέψει κανείς σε αυτό τον τόπο;
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_7560.html