Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο Καραμανλής φταίει και γι αυτό; Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας! Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!! !


netakias
ΘΥΜΑΣΤΕ που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες (olympia 11/2/2011) έδωσε εντολή στους κατά τόπους εισαγγελείς ανά την Ελλάδα να προχωρούν σε συλλήψεις των πρατηριούχων που δεν τηρούν το πλαφόν;
θυμάστε πόσο ήταν το πλαφόν;
1,473 ευρώ το λίτρο για τη βενζίνη 95 οκτανίων,
1,701 ευρώ το λίτρο για τη βενζίνη 100 οκτανίων,
1,561 ευρώ το λίτρο για τη βενζίνη super LRP,
1,282 ευρώ το λίτρο για το diesel.
Ξέρετε πόσο έχει φτάσει σήμερα;
2,00 € το λίτρο!
Γιατί δεν συλλαμβάνει κανέναν Υπουργό ο Εισαγγελέας;
ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ 0,94 €
ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ0,10 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ
ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 0,46 λεπτά το λίτρο στα αστικά κέντρα, αλλά με περίπου 0,50 λεπτά στην επαρχία ; ;
Ενώ από το 2004 μέχρι το 2009 το Πετρέλαιο θέρμανσης είχε φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0,57 € ενώ η βενζίνη 0,80-0,95€ και το ΜΜΕ μιλούσαν για “ΔΕΞΙΑ” ακρίβεια (βλέπει πρωτοσέλιδο)!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ limit up Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ !
Τώρα πια ο Ψυχάρης έχει το υιο βουλευτή και τα κάνει γαργάρα…
Αφού όλοι ξέρουμε ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής…
Ο ramnousia σήμερα έκανε μια καταπληκτική έρευνα με τίτλο “Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!!!”
Τα 2 ευρώ αγγίζει η τιμή της βενζίνης σε πολλές περιοχές, ιδιαίτερα της νησιωτικής Ελλάδας. Την ίδια στιγμή οι ελεγκτές της υπηρεσίας εποπτείας αγοράς, δηλώνουν πως η μεγάλη αύξηση, αλλά και οι αποκλίσεις ανά περιοχή, της βενζίνης, οφείλονται στις διεθνείς τιμές του “μαύρου χρυσού”, αλλά και την ισοτιμία ευρώ δολαρίου.
Για να δούμε τη μέση τιμή της βενζίνης σε μερικές χώρες της Ευρώπης. Θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα η μέση τιμή της αμόλυβδης ανά λίτρο, είναι 1.81 ευρώ.
Ελβετία: 1.25 Ισπανία: 1.37 Ουγγαρία: 1.22 Αυστρία: 1.36 Τσεχία: 1.40 Βέλγιο: 1.41 Πολωνία: 1.35Λουξεμβούργο: 1.33 και η λίστα συνεχίζεται… Δε σας πάω σε Αίγυπτο, Φιλιππίνες, Ρωσία κτλ γιατί θα πάθετε αμόκ. Μάλιστα, για να μην το έχετε απορία, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις top 5 χώρες με την υψηλότερη βενζίνη… ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ορίστε και το σχετικό γράφημα (η μέση τιμή της βενζίνης ανά λίτρο στην Ελλάδα, είναι πλέον λίγο ακριβότερη από την αναγραφόμενη).
Τι συμβαίνει λοιπόν; O Νίκος Ευαγγελάτος θα έλεγε σίγουρα, ότι φταίνε οι βενζινοπώλες, που κλέβουν τον έντιμο Έλληνα πολίτη και βγάζουν τα λεφτά τους σε off shore εταιρείες, αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν εντοπίζεται εκεί, αλλά στους συνεχείς επιπρόσθετους φόρους που σκαρφίστηκε ο εκάστοτε υπουργός οικονομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει, το… ελληνικό χρέος. Σκληρή εισπρακτική οικονομική πολιτική, σε ένα είδος πρώτης ανάγκης. Μεγαλοφυές δεν μπορώ να πω, δεν πήγαν χαμένα τα πτυχία. Και κυρίως… λειτούργησε