Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ» ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

«Φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη συγκυβέρνηση άναψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο πρώην υπουργός άσκησε «βέτο» στις αλλαγές, που προωθούνται στο νόμο Διαμαντοπούλου, καλώντας τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, αν δεν αποσυρθεί.

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε αντιμεταρρυθμιστική τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης προσθέτοντας πως «στέλνει λανθασμένο και επιζήμιο μήνυμα για την Ελλάδα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης».

Σημειώνει ότι,  «δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους η αντιεκπαιδευτική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης πρέπει να αποσυρθεί και αν αυτό δεν γίνει, να καταψηφιστεί από τη Βουλή: η διάρρηξη κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμοποίησης, μέσω του τρόπου άσκησης της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας και ο απολύτως λανθασμένος χαρακτήρας ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου».

Συνεχίζοντας και θέτοντας καθαρά ζητήματα λειτουργίας της κυβέρνησης ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για «τριμελές διευθυντήριο» που έχει αντικαταστήσει το κυβερνητικό σχήμα, για να επισημάνει ότι το νομοσχέδιο δεν πέρασε καν από υπουργικό συμβούλιο. «Για τους πολιτικούς, μόνος δρόμος είναι ο παρασιτισμός! Ιδού το δίδαγμα της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας», σημειώνει ο πρώην  υπουργός. 
http://www.agioritikovima.gr/politika/8549-o-andreas-proka