Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το απόλυτο ψέμα, ο απόλυτος ψεύτης, η απόλυτη προδοσία


"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.

ΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ. Έτσι άρχισε το δράμα που βιώνει ο Ελληνικός Λαός και η παράδοση της Ελλάδας. Αυτό ήταν το απόλυτο ψέμα  με το οποίο  εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και κέρδισε τις Εκλογές βαρυνόμενος με όπως αποδείχθηκε αργότερα και που έχει προς τούτο ποινική ευθύνη, σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα...


ΣΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. Υπογραφή στις 5-5-2010 κατά παράβαση του Συντάγματος, Άρθρο 28. Εδώ έχουμε το ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με το οποίο, με το άρθρο 14 παρ.5 απεμπολεί την Εθνική Κυριαρχία στους διεθνείς ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

ΣΤΑΣΗ ΤΡΙΤΗ. Παραίτηση της Κυβέρνησης κάτω από τις έντονες Λαικές Αντιδράσεις και...
σχηματισμός νέας υπό τον Μεγαλοτραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο κατά παράβαση του Συντάγματος, Αρθρα 37 και 38. Εδώ έχουμε το δεύτερο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

ΣΤΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. Παραίτηση και αυτής κάτω απο τις συνεχιζόμενες έντονες Λαικές Αντιδράσεις, Ορισμός Υπηρεσιακής Κυβέρνησης υπό τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας Παναγιώτη ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ και στις 17-6-2012 ανάδειξη νέας Κυβέρνησης υπο τον Αντώνη Σαμαρά. Εδώ όμως έχουμε και πάλι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Είναι το τρίτο διότι:

1) Οι εκλογές αυτές δεν έγιναν με Εκλογικούς Καταλόγους βασισμένους στην τελευταία απογραφή του πληθυσμού, άρθρο 54 παρ.2 του Συντάγματος και

2) Έγιναν κάτω απο ένα καθεστώς  πρωτοφανούς ψυχολογικής ΒΙΑΣ, οχι μόνον για τα Ιστορικά δεδομένα τα δικά μας αλλα πιστεύω και τα Διεθνή.

Αφού περιγράψαμε όσο πιο περιληπτικά μπορούσαμε το Νομικό πλαίσιο στο οποίο ζούμε, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε την ευθύνη που έχει για όλα τα πιο πάνω (για συμμετοχή στην συστηματική παραβίαση του Συντάγματος), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος ώρκιζε και όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά Κόμματα τα οποία διαχρονικά συμμετείχαν και συμμετέχουν μέχρι και σήμερα στην Κοινοβουλευτική διαδικασία, έστω και καταψηφίζοντας τα μέτρα εξόντωσης του Ελληνικού Λαού και  της Δημόσιας περιουσίας, δίδοντας νομιμοποίηση σε μια Βουλή που λειτουργεί κατά παραβίαση του Συντάγματος.

Επίσης όλοι οι Δημόσιοι Λειτουργοί και επαναλαμβάνω την λέξη ΟΛΟΙ, θα πρέπει να θυμηθούν ότι όταν ξεκινούσαν την καριέρα τους έδιναν όρκο για στο Σύνταγμα και όχι στην εκάστοτε Κυβέρνηση. Καλούνται να αποδείξουν οτι η μνήμη δεν τους εγκατέλειψε και να ενωθούν με τον λοιπό Ελληνικό Λαό για να εφαρμόσουν το άρθρο 120 παρ.4 του Συνταγματος που ισχύει:

Είναι ο μόνος τρόπος να απελευθερωθεί η Χώρα από τους Ξένους Κατακτητές και τους ντόποιους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι  καθημερινές αυτοκτονίες αθώων και απελπισμένων συμπολιτών μας.

Είναι ο μόνος τρόπος να χαράξουμε μια νέα πορεία και να καθορίζουμε εμεις τους κανόνες της ζωής μας.

Είναι ο μόνος τρόπος να καταδικασθούν όλοι οι ένοχοι για εσχάτη προδοσία με παραδειγματικό τρόπο, με τρόπο απόλυτο!!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!

Παπαντωνίου Αντώνης
Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)- Νομικός
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_3823.html#more