Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

600 δις δίνουν οι ομογενείς στην Ελλάδα, αν αλλάξει το Σύνταγμα και πάμε σε εθνικές εκλογές;


600 δις δίνουν οι ομογενείς στην Ελλάδα, αν αλλάξει το Σύνταγμα και πάμε σε εθνικές εκλογές!


Πριν λίγες ημέρες, είδαμε στο διαδίκτυο, το γνωστό πλέον βίντεο της συνέντευξης του προέδρου της οργάνωσης "End National Debt"Μανώλη Λαμπράκη, στο TV Creta. 

Θυμίζουμε:Η οργάνωση End National Debt, αποτελείται από Έλληνες ομογενείς, υπό την οικονομική στήριξη του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι επιθυμούν να εξαγοράσουν το σύνολο του ελληνικού χρέους! Σύμφωνα με τον κ. Λαμπράκη, Τα χρήματα που απαιτούνται για την την ενέργεια αυτή, έχουν ήδη συγκεντρωθεί, και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Στην τότε συνέντευξη του, ο κ.Λαμπράκης είχε αναφέρει ως καταλυτική ημερομηνία εξελίξεων, την 12η του Σεπτέμβρη. Σε νέα συνέντευξη που παραχωρεί, ο ίδιος εξηγεί τι συνέβη σε αυτό το διάστημα, αλλά υπό ποιες 2 προϋποθέσεις, θα πραγματοποιηθεί η εξαγορά του ελληνικού χρέους, από την οργάνωση. 

Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.


Πηγή: 600 δις δίνουν οι ομογενείς στην Ελλάδα, αν αλλάξει το Σύνταγμα και πάμε σε εθνικές εκλογές! - RAMNOUSIA