Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Θύμα απαγωγής επιχειρηματίας-πρωταγωνιστής πολύκροτου σκανδάλου


kidnaped
[Το kallitheaonline.gr είναι ειδησεογραφικό site καθαρά τοπικού ενδιαφέροντος. Όμως η σοβαρότητα της πληροφορίας και μάλιστα για μια υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες, μας "αναγκάζει" να υπερβούμε τον τοπικό του χαρακτήρα και να την μεταδώσουμε με την ίδια επιφύλαξη που οφείλουμε ακόμα και στις πιό ασφαλείς πληροφορίες από τις πιό έγκυρες πηγές].
Θύμα απαγωγής έχει πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, επιχειρηματίας – πρωταγωνιστής πολύκροτου σκανδάλου.
Ο επιχειρηματίας ήδη αναζητείται από τις Αρχές, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις σε βάρος του. Υπενθυμίζεται ότι του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης, ενώ τον αναζητά και το ΣΔΟΕ προκειμένου να δώσει κατάθεση περί των όσων έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας.
Αν και μέχρι προ ημερών ο επιχειρηματίας φερόταν να απολαμβάνει την πολυτέλεια της ελευθερίας του, αλλά δεν μπορεί να τον βρει κανείς…
Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΥΠ τρεις ημέρες πριν αρχίσουν οι αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν στην πολύκροτη υπόθεση που άναψε φωτιές, βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων του.
Ήδη, το στενό οικογενειακό του περιβάλλον φέρεται να μην μπορεί να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται…
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ιδίου αλλά και των απαγωγέων του, πριν η υπόθεση της απαγωγής του αρχίσει να απασχολεί τα ΜΜΕ.
Μάνος Μεϊμαράκης