Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ν.Νικολόπουλος ΝΑΙ σε Καραμανλή ΌΧΙ σε ανεξάρτητους Έλληνες

"Ο Κώστας Καραμανλής είναι η πιο γρήγορη, εύκολη και ασφαλέστερη λύση για να προσφέρει στη χώρα, αυτά στα οποία προσβλέπουν πάρα πολλοί Έλληνες", δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στον Real Fm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου....

"Αποφεύγουν όμως να το πουν", συνέχισε, "γιατί δεν θέλουν η χώρα να οδηγηθεί σε αδιέξοδο"

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ερωτηθείς αν θα ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες, εκείνος και όσοι συμμετέχουν στο Κίνημα Αναγέννησης, απάντησε αρνητικά:

"Όχι, δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να δούμε την μετεξέλιξη της δικής μας παράταξης. Δεν είμαστε απλώς ΝΔ, αλλά είμαστε η ΝΔ". Ο λόγος που όπως είπε υπέγραψε την πρόταση για εξεταστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν γιατί ήταν "δέσμευση προεκλογική".

Ο κ. Νικολόπουλος άφησε αιχμές για κάποιους που εντός της ΝΔ θέλουν να "περιορίσουν τα ποσοστά του κόμματος σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ", ενώ επισήμανε ότι πολλοί βουλευτές δεν συμφωνούν με την πολιτική που ακολουθείται και θα "δούμε τι θα κάνουν όταν δεν θα έχουν τόπο να σταθούν ούτε μέσα στη Συγρού".

Τέλος, χαρακτήρισε "υπερ-πρωθυπουργό" τον Γιάννη Στουρνάρα:"Tην αλήθεια τη λέει ο κ. Στουρνάρας. Όλοι οι άλλοι λένε διαφορετικά. Τελικά είναι υπουργός της κυβέρνησης ή ο υπερπρωθυπουργός;"
http://citypress-gr.blogspot.com/2012/09/blog-post_4230.html