Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου: Παραιτούμαι, δεν αντέχω άλλο να με βρίζει ο κόσμος


Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου: Παραιτούμαι δεν αντέχω άλλο να με βρίζει ο κόσμος
Την παραίτησή του υπέβαλλε κατά τη διάρκεια θυελλώδους συνεδρίασης ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Μιχάλης Παπαδάκης. Μάλιστα, η ανακοίνωσή του έγινε ενώπιον του πρώην γραμματέα της ΑΔΕΔΥ και ορισμένου υπεύθυνου από την Ιπποκράτους για την Κρήτη, Σπύρου Παπασπύρου επισημαίνοντας ότι θα στείλει σχετική επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Παπαδάκης, όπως αναφέρει το Cretalive.gr, όχι μόνον δήλωσε ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη αλλά και την αιτιολόγησε σημειώνοντας ότι αφενός υπάρχουν πλέον εκτός από τα οργανωτικά και μείζονα πολιτικά ζητήματα και αφετέρου ότι «δεν μπορεί να γίνεται σάκος του μποξ εισπράττοντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τις πολιτικές επιλογές του κόμματος».
Χαρακτηριστικά, ο κ. Παπαδάκης είπε μεταξύ άλλων:
«Εγώ δεν μπορώ να απολογούμαι πια για το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε μια πολιτική την οποία πρώτοι καταγγείλαμε. Ο κόσμος δεν ανέχεται πια το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνά και να συνεχίζει να κόβει μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δεν μπορούν πια να τα βγάλουν πέρα».
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Παπαδάκης φέρεται να είναι, επίσης δυσαρεστημένος, γιατί κατά τη διαδικασία της ανασυγκρότησης ενόψει και του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ δε ζητήθηκε η άποψή του.
http://www.iefimerida.gr