Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη – εξπρές Σαμαρά στη φετινή ΔΕΘΟύτε ομιλία στους παραγωγικούς φορείς, ούτε συνέντευξη Τύπου


Ο πρωθυπυργός δε θα παραχωρήσει φέτος την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους

Χωρίς την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς το βράδυ του Σαββάτου, ούτε τη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής, η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Αντώνης Σαμαρά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη – εξπρές το πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα τελέσει στις 10.00 τα εγκαίνια της Έκθεσης και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ.

Την Κυριακή (9/9)το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών και θα ακολουθήσει ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».

Για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ ΑΕ.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 13.00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ και τους προέδρους των σωματείων των εργαζομένων. Το βράδυ της Τετάρτης, στις 19.30, ο κ.Καμμένος θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 («Ι.Βελλίδης») και την Κυριακή, στη μία μετά το μεσημέρι, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Στο πρόγραμμα που διανεμήθηκε δεν αναφερόταν το πρόγραμμα της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, η οποία πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο (8/9) το απόγευμα στις 6, στην πλατεία Αριστοτέλους.

http://national-pride.org/2012/09/04/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF