Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφή(;) Καρατζαφέρη στη ΝΔ


Επιστροφή(;) Καρατζαφέρη στη ΝΔ...
“Δεν κάνουν καμία πρόταση, θέλουν να ισοπεδωθεί ο απέναντι, άρα ταιριάζουν. Και προχθές μάλιστα συνυπήρξαν σε κάποια θέματα.Με το να τραβάμε το σχοινί από το πόδι που είναι δεμένος ο Σαμαράς δεν κερδίζουμε τίποτα”.
Τάδε έφη Γιώργος Καρατζαφέρη για Τσίπρα-Χρυσή Αυγή-Καμμένο!
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ τελευταία μιλάει πιο προσεκτικά για τον Σαμαρά, και κάνιει τοποθετήσεις που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν και άνοιγμα προς το μεγάλο φορέα της κεντροδεξιάς. Ο ίδιος -πανέξυπνος ων-  βλέπει ότι ο χώρος που είχε τόσα χρόνια έχει μετακινηθεί προς την Χρυσή Αυγή και ο ίδιος δεν μπορεί να ταυτιστεί με πρακτικές που εφαρμόζει το κόμμα του Μιχαλολιάκου.
Από την άλλη στη ΝΔ δεν βλεπουν με κακό μάτι τον Καρατζαφέρη και η πανστρατιά της κεντροδεξιάς που είχε κηρύξει προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς ισχύει ακόμα.
Τώρα που τα πάθη και οι πληγές της… αποψίλωσης του ΛΑ.Ο.Σ από την ΝΔ έχουν κατακάτσει , ίσως όλα μπορούν να τεθούν σε μια νέα βάση. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που σε συνέντευξη του στη “W” είχε πει πως οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τον Καρατζαφέρη. Τώρα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ φαίνεται να απαντά με έμμεσο τρόπο…
Και όλα τα φλερτ πάντα έτσι πάνε…σταδιακά…
parapolitika.gr