Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σύγκλιση περιφερειακής σύσκεψης Δυτικής Μακεδονίας από τη ΔΟΕ στην Κοζάνη, 11.10.2012


Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αποφάσισε την πραγματοποίηση Περιφερειακών συσκέψεων σε όλες τις περιοχές της χώρας, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των τοπικών στελεχών, για τη μέχρι τώρα κατάσταση αλλά και για να διαμορφώσει την εισήγησή του προς τις Γενικές Συνελεύσεις  για την παραπέρα πορεία του κλάδου.
Σε εφαρμογή της απόφασης αυτής, πραγματοποιεί ανοιχτή Περιφερειακή σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας,  την Πέμπτη 11 του Οκτώβρη 2012,  ώρα 18:00΄ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.
Στη σύσκεψη καλούνται να παρευρεθούν τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Περιφέρειας, οι αιρετοί στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι αντιπρόσωποι στις Γ.Σ. του κλάδου και όποιος συνάδελφος το επιθυμεί.
Στη σύσκεψη της Δυτικής Μακεδονίας θα παρευρεθούν και θα ενημερώσουν για τις τρέχουσες εξελίξεις ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ο.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ο.Ε. Σταύρος  Πετράκης και το μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Αναγνωσταράς Γιάννης.
Οι τοπικοί Σύλλογοι μπορούν, παράλληλα, να οργανώσουν συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε., της τοπικής αυτοδιοίκησης και των γονέων.