Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δηλαδή πλέον όλοι αναγνωρίζουν ότι τα λεφτά των αποκρατικοποιήσεων θα πάνε στον ειδικό λογαριασμό, ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Το μεταδίδουν λες και είναι ποδοσφαιρικά αποτελέσματα. Με απόλυτη φυσικότητα. Ότι τα έσοδα από τις “αποκρατικοποιήσεις”, το ξεπούλημα δηλαδή, όχι μόνον δεν θα πάνε στην πραγματική οικονομία, αλλά θα μεταφερθούν στον “ειδικό λογαριασμό” για την αποπληρωμή του χρέους!
Όταν εμείς αποκαλύπταμε αυτόν τον περιβόητο ειδικό λογαριασμό ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, μας έλεγαν γραφικούς και συνωμοσιολόγους.
Όταν λέγαμε ότι με την φρικτή υπερφορολόγηση και καταλήστευση του κόσμου, από την τιμή των καυσίμων εως τα χαράτσια, όχι μόνο πληρώνονται μισθοί και συντάξεις αλλά τα υπόλοιπα φεύγουν σε βαλίτσες, πάλι για τον ειδικό λογαριασμό, μας έλεγαν πάλι συνωμοσιολόγους. Και μας διαβεβαίωναν ότι “δεν θα πληρωνόντουσαν μισθοί και 
συντάξεις” εάν δεν παρθούν οι δόσεις.
Ο τρόπος που εξαπατούν θα μείνει παροιμοιώδης. Ούτε ένα ίχνος ενοχής τα κτήνη των ΜΜ”Ε”. Ούτε μία γκριμάτσα για τις αηδίες, τα ψεύδη, τις συκοφαντίες, την εξαπάτηση του κόσμου εδώ και τρία χρόνια.
Η Ελλάδα γονατίζει, ξεπουλιέται, αυτοκτονεί και το χρήμα πάει έξω. Επειδή η παπανδρεϊκή συμμορία γύρισε τα ομόλογα του δημοσίου σε ενυπόθηκα δάνεια με βρετανικό δίκαιο. Τόσο απλή είναι η αλήθεια και τόσοι πολλοί οι ένοχοι.
Κανείς μας δεν δικαιούται να λέγεται ελεύθερος και Έλληνας, εάν δεν τιμωρηθεί μέχρι και ο τελευταίος από αυτά τα κτήνη. Εάν δεν δημευθεί η περιουσία, όχι μόνο πολιτικών, τραπεζιτών και εκδοτών, αλλά και του τελευταίου αλήτη μαρκουτσοφόρου που διέδιδε ψεύδη δολίως και με πλήρη συνείδηση.
Τότε θα δείτε πραγματικά “πως πληρώνονται μισθοί και συντάξεις”, πως η Ελλάδα επανέρχεται στον δρόμο της ανάπτυξης.