Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ποιοί “προξενεύουν” τον Μπουτάρη στη ΝΔ;

dakepekoz: Ποιον άλλο θα σκεφτούνε να πάρουνε;;;; Τόσο ευρηματικούς δεν τους περιμέναμε!!! Αν είναι αλήθεια, μιλάμε για διαστροφή!! Επόμενος ο Τατσόπουλος!
Giannis-Boutaris
Αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό ρεπορτάζ της “Ημερησίας του Σαββάτου” περί… πολιτικής προσέγγισης της Νέας Δημοκρατίας με τον Γιάννη Μπουτάρη, ώστε να είναι ο σημερινός δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκείνος τον οποίο θα υποδείξει και η Συγγρού για την αναμέτρηση του 2014.
Η έγκριτη εφημερίδα υποστηρίζει ότι “ο Γιάννης Μπουτάρης δεν αφήνει αδιάφορο το κυβερνητικό επιτελείο και τον πρωθυπουργό με τις δραστηριότητές και τοποθετήσεις του, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ήδη καταγράφεται αμοιβαίο ενδιαφέρον και ανίχνευση προθέσεων για το ενδεχόμενο στήριξής του για μια νέα θητεία”.
Το ρεπορτάζ της “Ημερησίας του Σαββάτου” συνεχίζει με την αποκάλυψη ότι “έχει ήδη υπάρξει μια έμμεση πρώτη επικοινωνία των δυο πλευρών, αμέσως μετά τη δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι σκοπεύει να διεκδικήσει για δεύτερη φορά το δημαρχιακό αξίωμα”.
Η παραπάνω φημολογία πάντως προσκρούει στην εικόνα που υπάρχει για τον Γιάννη Μπουτάρη στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που… δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Καθώς επίσης και στις φωνές που ακούγονται στη Θεσσαλονίκη για τα πεπραγμένα του.
Ο σημερινός δήμαρχος ακόμη, συνηθίζει να παίρνει “προχωρημένες” θέσεις, που πολλές φορές κρίνονται ακραίες, και κάθε άλλο παρά συμπορεύονται με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.
Ήδη πάντως στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να κινείται ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος σκοπεύει να διεκδικήσει στις εκλογές του 2014 τον δημαρχιακό θώκο τον οποίο έχασε στην αναμέτρηση του 201ο, ενώ αντίστοιχες φιλοδοξίες λέγεται ότι έχει και ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην βουλευτής Απόστολος Τζιτζικώστας.