Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Η απόγνωση για τα θαλασσοδάνεια που δεν έρ χονται στο πρωτοσέλιδο του “έγκριτου” ΒΗΜΑ τος, δια χειρός Καρακούση!



Καθώς ο άγιος αυτός άνθρωπος, οΒόλφαγκ Σόιμπλε, έχει αντιληφθεί τι ρόλο παίζουν οι Έλληνες πολιτικοί αρνείται να δώσει τα 31 δις σε μια χώρα της οποίας οι υπουργοί Οικονομικών -που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι- χάνουν, σαν να πρόκειται για τα κλειδιά τους, την λίστα Λαγκάρντ.
Την ίδια γνώμη για τους πολιτικούς μας έχει και η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μόλις πριν δύο μήνες είδε στη διάρκεια μυστικής συνάντησης τον Μιχ. Χριστοφοράκο, έκθεση του οποίου για τους λαδωμένους Έλληνες πολιτικούς έχει στην διάθεσή της καιρό τώρα. Της ίδιας αντίληψης είναι και ο Λευκός Οίκος-όχι λεφτά στους διεφθαρμένους και σε εκείνους που συγκαλύπτουν διεφθαρμένους.
Αποφάσισαν λοιπόν να παίξουν και πολύ σωστά το μαρτύριο της σταγόνας με τους εγχώριους διεφθαρμένους όπως υποδεικνύει μήνες τώρα το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».
Ο μόνος τρόπος να διασωθεί η Ελλάδα είναι να ξεκουμπισθεί το διεφθαρμένο εγχώριο πολιτικό προσωπικό της, το οποίο ήταν έτοιμο να διαμοιράσει ότι περίσσευε από τη δόση, σε θαλασσοδάνεια σε διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και μηντιάρχες.
Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών περιμένουν στην ουρά εκδότες, καναλάρχες και πάσης φύσεως μηντιάρχες ώστε να λάβουν νέα δάνεια και να συνεχίσουν διαπλοκή και εκβιασμούς. Κι αυτό σε μια συγκυρία που εκδότες χρεωκοπούν σαν τα κοτόπουλα και επιχειρούν να δασωθούν μεταφέροντας ο ένας στον άλλον τους τίτλους των ΜΜΕ που κατέχουν.
Έτσι η αγωνία του ΔΟΛ ο οποίος λαμβάνει δάνεια, δεν μπορεί να διασωθεί και ζητεί νέα, χτύπησε κόκκινο καθώς ο Ψυχάρης περίμενε την δόση ως μάνα εξ ουρανού.
Προφανώς είχε ζητήσει νέο δάνειο και οι τράπεζες τον έχουν-όπως και τους υπόλοιπους-στο περίμενε μια και περιμένουν κι αυτές με τη σειρά τους τα χρήματα της δόσης-ανακεφαλαιοποίησης. Πάπαλα!
Ο υπέροχος Σόιμπλε, αυτός ο από μηχανής Θεός της Ελλάδας, δεν εκταμιεύει τα φραγκουά και ο ΔΟΛ αγωνιά. Έτσι η απόγνωση οδήγησε τον Καρακούση να βάλει αυτόν τον τίτλο«ξεφτιλισμένοι Ευρωπαίοι» στοέγκυρο, έγκριτο και αούα γενικότερα «ΒΗΜΑ».
Συμπέρασμα: Aγαπάμε Σόιμπλε…