Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΗΤΕΙΑ! ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΟΥΣ.!!!



Όταν έχεις ανίκανους, επικίνδυνους και δωσίλογους πολιτικούς, αυτά συμβαίνουν.

Η Ελλάδα που διά των πολιτικών της γραικύλων υπέγραψε το "Δουβλίνο 2",

αποδεχόμενη τον εγκλωβισμό των λαθρομεταναστών στα σύνορά της, 

κατηγορείται από πάνω από τη Διεθνή Αμνηστεία ότι καταπατά τα δικαιώματά τους!!!

Αντί να διαμαρτυρείται για το διαρκές έγκλημα των εταίρων σε βάρος της, βρίσκεται κατηγορούμενη! Αυτά μόνον σε μας γίνονται, εξαιτίας των υποτελών πολιτικών μας. Που το μόνο που ξέρουν είναι να λένε "θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας" και "η φίλη μας η Γερμανία"!

Άει σιχτίρ!
Η Διεθνής Αμνηστεία λοιπόν, σε έκθεσή της αναφέρεται στην αποτυχία της Ελλάδος να σεβαστεί τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, τονίζοντας πως η κατάσταση στη χώρα "αρχίζει να παίρνει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης"!!! 

Και συνεχίζει:"Η παράλειψη της Ελλάδας να σεβαστεί τα δικαιώματα των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο, αρχίζει να παίρνει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης.


Η σύντομη έκθεση του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, έχει τίτλο "Το τέλος του δρόμου για τους πρόσφυγες, τους αιτούντες άσυλο και τους μετανάστες" και καταγράφει τα εμπόδια που συναντούν οι άνθρωποι αυτοί κατά την είσοδό τους στη χώρα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μόλις βρεθούν σε αυτήν.


Ποιος θα τους στείλει στο διάολο όλους αυτούς τους εκπρόσωπους της Διεθνούς Αμνηστίας οι οποίοι εμφανίζονται ως ...παρακλάδι των δανειστών-τροϊκανών;


Με τους πολιτικούς μας γραικύλους και οσφυοκάμπτες απέναντί τους, 
άντε να περιμένεις χαϊρι.!!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3509.html