Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει τιμωρία αντίστοιχη με το έγκλημα τους. Υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Πατρίδας.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, 11/12/2009: ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… (προ μνημονίου, με χρέος 120%, ομολογιακό)

DEUTCHE BANK, 4/12/2012: Υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αέριου νοτίως της Κρήτης αξίας 427 δισεκατομμύρια ευρώ (με ενυπόθηκο χρέος 189,1% για το 2013, σύμφωνα με την …ΕΛΣΤΑΤ!)

Ο Ναύαρχος Βασιλικόπουλος όμως, διοικητής της ΕΥΠ από το 1995, είχε ενημερώσει αρμοδίως τον Ανδρέα Παπανδρέου. (Αποκάλυψη: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας όρκος “τιμής” που κάλυψε την ιστορική ατιμία.)

ΣΗΜΙΤΗΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Το Ολυμπία ήταν το πρώτο μετερίζι αντίστασης απέναντι στα εγκληματικά τους σχέδια. Χωρίς κραυγές, πάντα με στοιχεία, αποδομήσαμε το έγκλημα του μνημονίου. Όταν σε μία επιχείρηση, με αφορμή τα πρόσκαιρα αποτελέσματα γυρνάς τα ομολογιακά σου δάνεια σε ενυπόθηκα, τότε δεν είσαι αδαής, αλλά επικίνδυνος. Όταν μάλιστα αποδεικνύεται ότι τα αποτελέσματα τα έχεις χαλκεύσει για να δικαιολογήσεις την ενέργεια σου, είσαι επικίνδυνος εγκληματίας.

Όταν πρώτοι αποκαλύψαμε τους όρους του επαίσχυντου μνημονίου, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην εκχώρηση των μελλοντικών εσόδων της χώρας, στους νέους “δανειστές”. Όχι στις “κακές αγορές” που είχε δαιμονοποιήσει το πολιτικό έκτρωμα για να φέρει τους τοκογλύφους από την πίσω πόρτα, γιατί ομολογιούχος είναι και ο παπούς με το εφ’ άπαξ και τους μόχθους μιας ζωής.

Οι τοκογλύφοι όμως που έσπευσαν χαρωπά, εκτός Ευρωπαϊκού ή Ελληνικού δικαίου να ανταλλάξουν τα ομολογιακά δάνεια της χώρας με τα ενυπόθηκα δάνεια βρετανικού δικαίου, γνώριζαν ότι δεν επενδύουν σε “τιτανικό”, αλλά σε ένα θησαυροφυλάκειο του οποίου οι κλειδοκράτορες δούλευαν για το δικό τους συμφέρον.

Έτσι, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι σύμφωνα με την Deutche Bank, υπάρχουν κοιτάσματα αερίου αξίας 427 δισ. ευρώ νοτίως της Κρήτης! Είδηση που βεβαίως είχαμε μεταδώσει πολύ νωρίτερα, με την εξής τεκμηρίωση: Ο λόγος που ήλθε ο Παπανδρέου στην εξουσία, ήταν η τεχνητή διόγκωση του δημοσίου χρέους και η μετατροπή του σε αμιγώς ενυπόθηκο και όχι ομολογιακό. Εμείς θα μπορούσαμε να λέμε ότι αρλούμπα θέλουμε, σημασία έχει τι λένε οι αριθμοί. Και οι αριθμοί λένε πως ένα συγκυριακό έλλειμμα σε παγκόσμια κρίση ΔΕΝ είναι το κριτήριο αξιολόγησης μίας χώρας. Το κριτήριο είναι το ύψος του δημοσίου χρέους και η φύση του.

Έτσι, ο Καραμανλής παρέδωσε χρέος 120% του ΑΕΠ. Ο Παπανδρέου, με μνημόνια, κουρέματα, εξόντωση της πραγματικής οικονομίας, μείωση μισθών, αύξηση φορολογίας, έκανε το 120% του ΑΕΠ μία ονειρική κατάσταση, που αποτελεί κριτήριο επιτυχίας για έναν εξοντωμένο λαό σε επίπεδο …δεκαετίας! Και ΟΛΟ ενυπόθηκο. Γιατί;

Δείτε εδώ το ρεσιτάλ ψεύδους αυτού του ανθρώπου, όταν όλα ήταν αναστρέψιμα:

Την ίδια στιγμή, μιλώντας για τιτανικούς, με αθλιότητες τύπου Τ3-Τ10 κλπ, πέταξε την Ελλάδα έξω από τις αγορές. Αρκούσε μία απλή ανακοίνωση, πολύ πιο μετριοπαθής από αυτή της Deutche Bank, για να “γονατίσει” τις αγορές και να εξασφαλίσει ρευστότητα, κάνοντας παράλληλα ανενόχλητος τις οποιεσδήποτε διαρθωτικές αλλαγές. Το σχέδιο όμως ήταν άλλο. Όταν ακόμα πετρέλαιο “δεν υπήρχε”, το καθεστώς Παπανδρέου είχε ήδη φροντίσει να δώσει την διαχείριση των θεμάτων ενέργειας, που νομίζετε; ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ.

Και όμως, ακόμα και το αφεντικό του ΓΑΠ, η σφαγέας Κλίντον, είχε αποκαλύψει την ύπαρξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα από το 2011!

Υπήρχε όμως και κάτι αρκετά παλαιότερο. Το είχαμε αποκαλύψει εδώ: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας όρκος “τιμής” που κάλυψε την ιστορική ατιμία.

Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.
“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.
Η σημείωση εκτείνετο από την Κάρπαθο εως την Γαύδο και συμπεριλάμβανε μία “ασήμαντη” περιοχή όπου λίγο αργότερα έμελλε να γίνει διάσημη: Τις βραχονησίδες “Ίμια”.”Προάγγελος γεγονότων, πρέπει να οργανωθούμε” ήταν η αντίδραση του Ανδρέα. “Εάν εμείς το μαθαίνουμε τώρα, οι Τούρκοι το γνωρίζουν εδώ και εβδομάδες” συμπλήρωσε.
Μέσα στον φάκελλο επίσης υπήρχαν έγγραφα που αφορούσαν τον τότε υπουργό βιομηχανίας, Κώστα Σημίτη.

Σήμερα, γνωρίζουμε την συνέχεια της ιστορίας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου εξοντώθηκε, το ΠΑΣΟΚ δόθηκε στον Σημίτη που παρέδωσε τα Ίμια, ο οποίος έδωσε το δαχτυλίδι στον Γιωργο Παπανδρέου που “μη γνωρίζοντας”, παρέδωσε και τη νότια Κρήτη.

Υπάρχει αντίδραση; Και βέβαια υπάρχει. Η ΟΜΟΛΟΓΟΠΟΙΗΣΗ των κοιτασμάτων και των μελλοντικών εσόδων, με διαχειριστές τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να μην χρειαστεί να βρεθεί μία Κίρσνερ μετά από 10 χρόνια να διεκδικεί τον πλούτο των Ελλήνων από τα ίδια κοράκια που ρήμαξαν την Αργεντινή.