Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος, Μανώλης σε ένα κόμμα με αρχηγό τον Καρατζαφέρη;




Πυρετώδεις διεργασίες στο παρασκήνιο για τη συσπείρωση των ανεξάρτητων βουλευτών, που προέρχονται από την κεντροδεξιά, με τις φήμες, που κάνουν λόγο για δυναμική επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη να οργιάζουν...



Από την πρώτη στιγμή γράφουμε στο planet-greece ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ενεργοποιήσει όλα τα στελέχη του κόμματος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ο ίδιος προσωπικά, προκειμένου τα αποχωρήσαντα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προσχωρήσουν στην ομπρέλα του ΛΑΟΣ.

Πλέον, οι φήμες αυτές ενισχύονται και από τα ίδια τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων! 

Σύμφωνα με αυτούς τους κύκλους και όσα διαρρέουν είναι πιθανόν τα παραιτηθέντα στελέχη να προσχωρήσουν σε ένα νέο πολιτικό φορέα στον οποίο θα μπορούσαν να συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Νίκος Νικολόπουλος και όλα εκείνα τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είτε αποχώρησαν ήδη είτε σκοπεύουν να το πράξουν στη συνέχεια.

Οι ίδιοι κύκλοι, όπως ισχυρίζονται αυτός ο νέος πολιτικός φορέας λίγο πριν τις επόμενες εκλογές, θα διαπραγματευτεί τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτατου κεντροδεξιού μετώπου.

Και μιλάμε για πολλά στελέχη, που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα βρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή το νέο κόμμα του Λοβέρδου. Άλλωστε, όπως διαρρέεται από το Μαξίμου, είναι εξαιρετικά δύσκολο το σενάριο ακόμη και προσχώρησής του στη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια, επειδή στην πολιτική ισχύει το ρητό "ποτέ μη λες ποτέ", ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Γεγονός είναι πάντως ότι οι Γιάννης Μανώλης, Νίκος Νικολόπουλος, Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης αλλά και Δημήτρης Σταμάτης, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στην αγκαλιά του ΛΑΟΣ και μάλιστα να είναι αυτοί που θα θέσουν τις προϋποθέσεις αλλά και τις βάσεις για την πραγματοποίηση ευρύτατου συνεδρίου του κόμματος με σκοπό την αναδιοργάνωσή του και την οριστική αντεπίθεση, αρχής γεννομένης από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

http://planet-greece.blogspot.com/2012/12/blog-post_9894.html