Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς: Η δικαιοσύνη θα διερευνήσει τις κατηγορίες για τους Παπανδρέου… Δεν κρύβεται η μπόχα κάτω από το χαλί πλέον;


20121208-011024.jpgΛίγες ημέρες μετά την άθλια καταψήφιση της εξεταστικής για το μνημόνιο, ο πρωθυπουργός επανέρχεται με αυτή την δήλωση βόμβα σε ξένη εφημερίδα.
Οι αποκαλύψεις που είδαν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν την δυσοσμία έντονη και όποιος προσπαθήσει να την καλύψει το μόνο που θα καταφέρει είναι η συνενοχή. Και πιστέψτε μας, αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ χειρότερα. Όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο…
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στην έκδοση του Σαββατοκύριακου ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου, ενώ προειδοποίησε ότι δεν θα πρέπει
να προδικάζεται το αποτέλεσμα.
Λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του στη Βαυαρία και τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγω για μία «νέα αρχή» στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. «Έρχομαι σαν φίλος. Είμαστε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Δεν πρέπει να κρύψει τίποτα ο ένας από τον άλλο αλλά πολλά κερδίζονται εάν μιλάμε περισσότερα μεταξύ μας» είπε ο πρωθυπουργός.
Παράλληλα επανέλαβε την αποφασιστικότητα του να εφαρμόσει τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα προκειμένου η χώρα να ανακτήσει την αξιοπιστία της. (πληροφορίες από το Real.gr)