Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.... ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!


ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.... ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!

Δεν πουλάμε Πατρίδα. Δεν αρνούμαστε Θεό. Είμαστε οι Πολεμιστές της Πίστης και της Φωτιάς. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές.

Ερχόμαστε προς δόξα Θεού και Μεγάλης Ελλάδος και διασκορπίζονται οι εχθροί του Φωτός.

Το αληθινό περιβάλλον της πολεμικής που δεχόμαστε ως έθνος αποκαλύπτεται με όλες πλέον τις άθλιες πτυχές του. Η σήψη, η διαφθορά, ο θρασύς έλεγχος των «εκπολιτισμένων» βαρβάρων της Εσπερίας, η εξαθλίωση του λαού μας, όλα βρίσκουν τη θέση τους επάνω στο μωσαϊκό του ανθελληνισμού.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι ένα οικονομικό ξεσκόνισμα αλλά η σημαντικότερη μάχη που καλούμαστε να δώσουμε ως έθνος, η μεγάλη αναμέτρηση της Πίστης και της Φωτιάς.

Ήρθε η ώρα να μας γυρέψουν οι μπιστικοί σκύλοι της παγκοσμιοποίησης να τους παραδώσουμε μαζί με τη φωτιά από το τζάκι και τη φωτιά της Πίστης μας. Αλλά αυτό δεν είναι διόλου εύκολο πράγμα να τελεσφορήσει στη γη του φωτός και των θυσιαστικών αγώνων. 

Βλέπουν βέβαια οι μισέλληνες του σιωνιστικού νεοταξισμού την αδράνεια και την ήπια αντίδραση του λαού μας έως τώρα στα δεινά που φέρανε οι προδότες πολιτικάντηδες. Μετρούν τους σφυγμούς της κοινωνίας μας και μας ετοιμάζουν την ηλεκτρονική αιχμαλωσία συναλλαγών, σκέψεων και πράξεων.

Η μεθοδευμένη ανυπαρξία των μηχανισμών καθάρσεως του πολιτικού τοπίου από τις υπεξαιρέσεις του δημοσίου χρήματος και τις φορολογικές απάτες είναι το απαραίτητο βήμα για την έναρξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. 

Η Ελλάς γίνεται για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο για την αντικατάσταση του εθνικού κράτους από την παγκόσμια διακυβέρνηση.

http://elladaraorthodoxia.blogspot.gr/2013/01/blog-post_10.html