Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Οι «κότες» της πολιτικής και της παραπληροφόρησης…


Οι «κότες» της πολιτικής και της παραπληροφόρησης…
Επί δύο μέρες (τις προηγούμενες) κάμποσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προέβαιναν σε λεονταρισμούς ενάντια στον υπουργό τον αρμόδιο και για τις συγκοινωνίες Κ. Χατζηδάκη διαρρέοντας τη διαφωνία τους με τους χειρισμούς του έναντι των εργαζόμενων στο μετρό και τις άλλες αστικές συγκοινωνίες και καθιστώντας τον υπεύθυνο για τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.
Τι «φταίει ο Χατζηδάκης», τι «Χατζηδάκης έχει την ευθύνη για τα αδιέξοδα»…
Φτάσανε στο σημείο να διαρρεύσουν και την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη επίταξη των απεργών εργαζόμενων στο μετρό!
Από κοντά και ορισμένα delivery boys της εντεταλμένης δημοσιογραφίας, τα οποία με… περηφάνια αναπαρήγαγαν τους επικοινωνιακούς λεονταρισμούς της Ιπποκράτους.
Ήρθε λοιπόν τελικά η επίταξη ύστερα από εισήγηση του Κ. Χατζηδάκη.
Και τι απολαύσαμε έκτοτε;
Τον μεν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλο να δικαιολογεί πλήρως την επίταξη επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τα αδιέξοδα αποκλειστικά στους εργαζόμενους στο μετρό!
Φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρήσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος των εργαζόμενων κ. Σταματόπουλος ενώ ήταν στέλεχος της ΠΑΣΚΕ προσχώρησε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ήταν μάλιστα και υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας στις τελευταίες εκλογές)!
Τα δε delivery boys της εντεταλμένης «ενημέρωσης» να βγαίνουν και να αναπαράγουν ξανά με… περηφάνια τη νέα θέση του Βενιζέλου, με τρόπο που δείχνει πως την υιοθετούν!
Κοτ, κοτ, κοτ…
Ο κουμπάρος


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/273373/oi-kotes-tis-politikis-kai-tis-parapliroforisis#ixzz2IuXNTHWl