Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κελιά υπάρχουν !


tt_postbank3_923551209.jpgΑπό το taxalia.blogspot.com
“Βρώμικο σύστημα Τ.Τ.”, είναι ένα πολυπλόκαμο σύστημα διαφθοράς που έστησαν κάποιοι με τα λεφτά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Είναι ίσως η πιό αμαρτωλή ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, 100 φορές πιό αληθινή και…
ουσιαστική από άλλα σκάνδαλα, που δεν φτάνει στα αυτιά του κόσμου, για έναν λόγο που έχουμε εξηγήσει δεκάδες φορές: επειδή με τα λεφτά των καταθετών, κάποιοι διοικούντες μπούκωναν με χρήμα -και το κάνουν ακόμη- αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους.
Ενώ πλέον όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι όλα σχεδόν τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ (εφημερίδες, sites και blogs) το βουλώνουν για να παίρνουν την -αχρείαστη- διαφήμιση του Τ.Τ. τα περισσότερα απ΄αυτά συνεχίζουν να το βουλώνουν για ένα bannerάκι, φτύνοντας έτσι τους ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες τους.
Τις τελευταίες ημέρες όμως, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.
Όχι βέβαια από ξεφτιλισμένους δημοσιογράφους υποτακτικούς των φτωχομπινέδων εκδοτών-mediaρχιδιών της πλάκας, που για μιά διαφημισούλα του ΤΤ απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους, χεσμένοι μήπως χάσουν τα ευρωπουλάκια, αλλά από τους μικρομετόχους και τους υπαλλήλους, που έβλεπαν τόσα χρόνια το πάρτι της διαφθοράς.
Μικρομέτοχοι και υπάλληλοι, διοχετεύουν πλέον σε πολιτικούς -κυρίως στον Καμμένο- και τους λίγους καθαρούς δημοσιογράφους λίστες με τα αμαρτωλά δάνεια κι όλες τις άλλες βρωμιές, ενώ σε λίγες μέρες θα βγουν στη φόρα τα πάντα.
Προς το παρόν διαβάστε αυτό στο Olympia
Αποκάλυψη μεγατόνων
και αυτό στο newsbomb
Όλη η λίστα με τα δάνεια 
και αυτό στο επίσημο site των ΑΝ.ΕΛΛ.
Ανακοίνωση
και έπεται συνέχεια, για βρωμιάρηδες πολιτικούς που έδιναν δάνεια σε συγγενείς τους μέσω Τ.Τ., για την αμαρτωλή Post Bank Green Institute, αλλά και κάποια δημοσιογραφικά πιστόλια, που ανέλαβαν να συκοφαντήσουν τον έντιμο βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, όταν αποκάλυπτε τις περίεργες σχέσεις Αντρίκου Παπανδρέου με το ΤΤ.
Κάποιοι διαχειρίζονταν τα λεφτά των χιλιάδων καταθετών του Τ.Τ. ως δικά τους, με εξαιρετική αυθάδεια και θα πρέπει να σκέφτονται στο εξής τα ισόβια.
Κάποιοι οδήγησαν στο να χάσουν δεκάδες χιλιάδες μικρομέτοχοι τα λεφτά που επένδυσαν στη μετοχή του, αγοράζοντάς την 15 και 17 ευρώ και σήμερα τα λαμόγια την κατέβασαν στα 0,16 ευρώ και χωρίς δυνατότητα διαπραγμάτευσης.
Το απόστημα του Τ.Τ. που έδιδε χαρακτηριστικά “μπανανίας” στη χώρα, πρέπει να σπάσει.Με πολυετείς καθείρξεις, χωρίς έλεος και χωρίς περιορισμό αριθμού. Δεν είναι κακό να σαπίσουν στη φυλακή εκατοντάδες λαμόγια, που δεν σεβάστηκαν ποτέ το χρήμα του ελληνικού λαού. Όχι ένας και δυό, αλλά εκατοντάδες.
Κελιά υπάρχουν !