Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Στο εξωτερικό ο συνεργάτης του Ανδρίκου!


Στο εξωτερικό ο συνεργάτης του Ανδρίκου!
Ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου, ο Κυριάκος Γριβέας της c and c international, είναι –πλέον- μόνιμος κάτοικος εξωτερικού! Το ίδιο και η εταιρεία του, που έχει αδειάσει τα γραφεία της στη Μεταμόρφωση και λειτουργεί εκτός Ελλάδας!
Αυτά είπε στον ρεπόρτερ του newsbomb.gr ο θυρωρός του κτιρίου γραφείων όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν η εταιρεία.Και, μπορεί τα λογότυπα της c and c να παραμένουν φαρδιά πλατιά στο κτίριο και τις πινακίδες, όμως οι μέχρι πρότινος εγκαταστάσεις της εταιρείας που πήρε –σύμφωνα με τις καταγγελίες Καμμένου- το δάνειο-μαμούθ των 18 εκατ. ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παραπέμπουν σήμερα μάλλον σε… κουφάρι!
Πρόκειται για την εταιρεία με την οποία είχε συνεργασία η ΜΚΟ I4CENSE, της οποίας ο Ανδρίκος Παπανδρέου ήταν πρόεδρος και ιδρυτής, όπως παραδέχθηκε κατά την εκδίκαση της αγωγής του εις βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις καταγγελίες του τελευταίου ότι εμπλέκεται στις αγοραπωλησίες τωνCDS που στοιχημάτιζαν υπέρ της χρεοκοπίας της χώρας από την είσοδο της στο ΔΝΤ, την οποία μεθόδευσε ο αδερφός του και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Για να γίνει απόλυτα κατανοητό: Η ΜΚΟ του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού συνεργαζόταν με μια εταιρεία, τη c and c, ο ιθύνων νους της οποίας «δε μένει πια εδώ» και όλη η λειτουργία της μεταφέρθηκε στο εξωτερικό. Αυτή η εταιρεία, σύμφωνα με το έγγραφο που αποκάλυψε χτες ο Πάνος Καμμένος μέσω του twitter του, είχε δανειοδοτηθεί πολύ πρόσφατα από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριομε 18 εκατ. ευρώ –ακριβώς πριν πτωχεύσει, όπως τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
kam
Το newsbomb.gr πήγε σήμερα στην μέχρι πρότινος έδρα της c and c international, που βρίσκεται στην οδό Πιερίας 1 στην Μεταμόρφωση και έκανε ρεπορτάζ. Οι εικόνες που σας μεταφέρουμε αποδεικνύουν πως τίποτα πλέον σε αυτή την εταιρεία δεν θυμίζει… λειτουργία. Τα πάντα κλειστά και οι πάντες… «άφαντοι».
Ο ρεπόρτερ μας, που βρέθηκε στο σημείο, ρώτησε στην είσοδο του κτιρίου και ενημερώθηκε πως τόσο ο κ. Γριβέας όσο και η εταιρεία c and c international μετακόμισαν πρόσφατα στο εξωτερικό!
Αραγε, τα 18 εκατ. ευρώ που δανείστηκαν από την –υπό κρατικό έλεγχο- τράπεζα μετακόμισαν και αυτά μαζί τους; Ποιος ελέγχει την τύχη του δανείου από τα χρήματα των μικροκαταθετών του ΤΤ;
Πώς διασφαλίζεται η κρατική τράπεζα, τώρα που η εταιρεία εγκατέλειψε τα πάτρια εδάφη; Γνωρίζει κάτι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Ανδρίκος Παπανδρέου για τον τρόπο που η εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν εξασφάλισε ένα δάνειο-μαμούθ από την κρατική τράπεζα, την ώρα που οι τραπεζικές στρόφιγγες είχαν κλείσει σχεδόν για όλες τις ελληνικές εταιρείες;
Γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου ότι η εταιρεία έχει αναστείλει τη λειτουργία της στην Ελλάδα; Γνωρίζει, μήπως, ο κ. Παπανδρέου τι απέγιναν τα 18 εκατ. ευρώ; Υποχρεωμένος δεν είναι, αλλά… λέμε: μήπως; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και «μυρίζουν» νέα αυτεπάγγελτη έρευνα από τους οικονομικούς εισαγγελείς!
Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα και βίντεο εδώ: newsbomb.gr