Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αντώνης Σαμαράς. Στα χνάρια του Λένιν


Αντώνης Σαμαράς. Στα χνάρια του Λένιν

Ο Αντώνης ο Σαμαράς, βρίσκεται λίγους μόλις μήνες στο τιμόνι της χώρας και όμως κατάφερε να κάνει πράξει, όσα δεν μπόρεσαν οι προκάτοχοι τους σε ολόκληρες δεκαετίες. Πολλοί είναι αυτοί, που δεν είναι ικανοί να συλλάβουν το μεγαλοφυές σχέδιο του μεγάλου ηγέτη, ωστόσο μερικές φορές, τα αποτελέσματα δε φαίνονται άμεσα.

Μπορεί για πολλούς από εσάς, τα χαράτσια, τα τέλη ακινήτων, οι επιπλέον φόροι κτλ, να αποτελούν μια εισπρακτική πολιτική που βάζει φραγμό στην ανάπτυξη και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, σε συνδυασμό με την αύξηση των τιμών σε βασικά ή μη προϊόντα να καθιστούν αδύνατη την αποταμίευση, ωστόσο όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας μεγάλης αλήθειας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, είναι κομμουνιστής. Ίσως ο τελευταίος μεγάλος κομμουνιστής στην Ευρώπη.

Χάρη στον Αντώνη, περισσότεροι από το 50% των νέων, δεν εργάζονται και γύρισαν στο πατρικό τους. Χάρη στον Αντώνη, περισσότεροι από 3.900.000 Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Χάρη στον Αντώνη, οι μισθοί των Ελλήνων συρρικνώνονται και θα συρρικνώνονται μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, δηλαδή το μηδέν. Χάρη στον Αντώνη, ο κλασσικός ο μακάκας ο Έλληνας, έκοψε τους καθημερινούς καφέδες, τις Αράχωβες και τους MAC και βγήκε στους δρόμους να αγωνιστεί (λέμε τώρα) και τέλος, χάρη στον Αντώνη, οποιαδήποτε μορφή επένδυση από ξένες πολυεθνικές στην Ελλάδα, κατέστη αδύνατη. Ναι Αλέκα, αυτό θα πει πράξεις.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε μάγκες, αλλά ο Αντώνης σταδιακά αλλά σταθερά, καταργεί το χρήμα... Είπε κανείς τίποτα;
http://www.ramnousia.com/2013/02/antonis-samaras-sta-xnaria-tou-lenin.html#.URu_7qVyF6Q