Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ, ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ!



stromplos

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΗ – ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ.

ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ – ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ!

Άθλιες μεθοδεύσεις πίσω από το σκάνδαλο που θα στείλει στην φυλακή τα πολιτικά καθάρματα που μεθόδευσαν την υπαγωγή στο ΔΝΤ.

Δεν είχαμε μόνο το σπάσιμο του αυτοκινήτου της δικαστικής λειτουργού που διεξάγει τις ανακρίσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Είχαμε και τη διάρρηξη στο σπίτι του Νικόλαου Στρόμπλου, πρώην Διευθυντού Εθνικών Λογαριασμών της Στατιστικής Υπηρεσίας και βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος! Ο κ. Στρόμπλος, Δόκτορας διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δημοσιεύσεις του, ο οποίος υπήρξε ο καθ’ ύλην αρμόδιος στην ΕΛΣΤΑΤ, ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου αμέσως μετά την αμφισβήτηση που εξέφρασε για την ορθότητα των στοιχείων, για να αντικατασταθεί από τον κ. Μολφέτα. Ο κ. Μολφέτας σήμερα είναι συγκατηγορούμενος με τον κ. Γεωργίου.
Για τον κ. Σόμπλο να θυμίσουμε ότι ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις επιταγές της Eurostat η οποία επιθυμούσε να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα και συγκεκριμένες ΔΕΚΟ από τον Μάιο του 2010. Εκείνος αντιτάχθηκε  με το επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις κατατάσσονται στους πέντε θεσμικούς τομείς της οικονομίας κάθε πέντε χρόνια και συνεπώς (για να υπάρχει αμεροληψία και αντικειμενικότητα) η αναταξινόμηση θα έπρεπε να γίνει βάσει των στοιχείων του 2005 και όχι μεσούσης της πενταετίας όπως ζητούσε η Eurostat!!! «Ενδιαμέσως μπορούσαν να μεταβληθούν τα στοιχεία στις αρχές του 2011 που θα κοινοποιούσαμε στη Eurostat τα αποτελέσματα της αναθεώρησης του 2005», ειχε επισημάνει ο κ. Στρόμπλος.
Μετά από αυτή την άρνησή του ο κ. Στρόμπλος με απόφαση του κ. Γεωργίου μετατέθηκε αιφνιδίως στις 10 Σεπτεμβρίου του 2010 σε άλλο τομέα. Μετά από λίγες ημέρες η νέα διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ ικανοποίησε πλήρως τις εξωφρενικές απαιτήσεις της EUROSTAT!!! Η διοίκηση που έκανε τα χατίρια της Εurostat απάρτιζαν οι κ.κ. Γεωργίου, Ξενάκη (γενική διευθύντρια της Διεύθυνσης Στατιστικών Ερευνών) και Μολφέτας (νέο διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών».
Όπως γίνεται αντιληπτό την υπόθεση αυτή που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και θα καταδείξει τους πραγματικούς ενόχους της εθνικής καταστροφής κάποιοι προσπαθούν να την σταματήσουν και να  ενσπείρουν τρομοκρατία!
dikastiria
Η Πολιτεία να προστατέψει τους μάρτυρες της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ. Κάποιοι τρομοκράτες έχουν τις καταθεσεις στα χέρια τους!
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, μετά την προχθεσινή διάρρηξη του αυτοκινήτου της από το οποίο πήραν όλη την δικογραφία, καλεί εκ νέου τους μάρτυρες να υπογράψουν τις καταθεσεις τους. Η ανακρίτρια έχει κρατήσει στον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ της όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα να πηγαίνει προς τα πίσω χρονικά η διαδικασία, αφού είναι υποχρεωμένη να βάλει τους μάρτυρες να τις ξαναϋπογράψουν. Και όπως είναι φυσικό αυτό θα πάρει μερικές ημέρες, διότι και οι μάρτυρες με τη σειρά τους, για τον φόβο των Ιουδαίων, θα ξαναδιαβάσουν από την αρχή όλες τις καταθέσεις τους.
Γεγονός πάντως είναι οτι οι διαρρήκτες έχουν στα χέρια τους όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν. Βρίσκονταν που βρίσκονταν σε κίνδυνο, όσοι θέλουν να φιμώσουν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, είναι σαφές ότι έχουν στοχοποιήσει περισσότερο τους μάρτυρες.
Καλείται η Πολιτεία να τους προστατέψει. Δεν μπορεί να κινητοποιούνται 100 αστυνομικοί για την προστασία του Παπουτσή και βασικοί μάρτυρες σαν τους κ.κ. Γεωργαντά- Στρόμπλο να είναι στο έλεος του Θεού και των διαρρηκτών-τρομοκρατών!