Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Δραματικές ώρες περνά ένας 31χρονος Πατρινός, ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη λόγω της οικονομική κρίσης βρέθηκε να είναι άνεργος, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ούτε που να κοιμηθεί.

Ο νεαρός άντρας που έχει δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και είναι χειριστής μηχανημάτων, ενώ γνωρίζει και την τέχνη του ηλεκτροσυγκολλητή, έφτασε στο σημείο πριν από λίγες ημέρες να βγει σε εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού και να απευθύνει έκκληση για δουλειά.

Ο 31χρονος έχει φτάσει στα όριά του, ενώ τις επόμενες ημέρες του έχουν ζητήσει να εγκαταλείψει το χώρο που του παραχώρησαν μέσα σε μηχανουργείο για να κοιμάται...

Όπως γράφει το patrastimes, ο ίδιος εξομολογήθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, πως το κράτος φρόντισε να του ρίξει και την χαριστική βολή, καθώς έλαβε ειδοποιητήριο από την εφορία, με το οποίο τον καλούσαν να πληρώσει χαράτσι για ένα σπίτι που δεν του ανήκει, επειδή κάποτε το ‘χε νοικιάσει και είχε το συμβόλαιο του ρολογιού στο όνομά του.

Τα όσα ανέφερε για το πώς ένιωσε όταν παρέλαβε το ειδοποιητήριο αποκαλύπτουν την απελπισία και την απόγνωση του νεαρού άντρα:

«Αρχικά νόμισα πως κάποιος βάλθηκε να μου κάνει πλάκα ή να παίξει με την δυστυχία μου. Ξέρετε τι είναι να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε έχουν πετάξει από το σπίτι που νοίκιαζες, να μην σου 'χει μείνει τίποτα και να λαμβάνεις ειδοποίηση για να πληρώσεις χαράτσι για κάτι που δεν έχεις ούτε σαν ενοικιαστής με αποτέλεσμα να κοιμάσαι σε ένα ράντζο μέσα σε μηχανουργείο;» 
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/15937-zitoun-apo-ate